Keramische terrastegel Knokke 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

Productnummer: EX4950004   |   Geniet van de voordelen van massief keramiek   |   Luxe uitstraling

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 57,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Knokke 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

  • Gaat een leven lang mee
  • Slijtvast, krasvast, kleurvast en maatvast
  • Onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische terrastegel Knokke 60x60x3cm Excluton - massief keramiek

Zoekt u bruingrijze tegels van keramiek om uw terras klaar te maken voor de zomer? Deze terrastegels van A - merk Excluton zijn precies wat u zoekt. Deze duurzame tegels hebben de afmetingen 60x60x3cm en gaan een leven lang mee. Wanneer u niet op een hele stabiele ondergrond werkt is het aan te raden om de tegels in een gestabiliseerd zandbed te leggen. Dit is een zandbed waarvan de bovenste laag is gemengd met stabi-king of trascement. 

Deze moderne keramische terrastegels worden gemaakt in Italië. De Italiaanse fabrikant heeft deze luxe tegels Stark Taupe genoemd, wij hebben de keramische tegels echter omgedoopt tot Knokke. De naamsverandering heeft niks te maken met de kwaliteit. U kunt, zoals altijd, pure A - kwaliteit verwachten.

Wat is keramiek?

Keramiek is een verzamelnaam voor alle voorwerpen die op basis van gebakken klei zijn gemaakt. Keramische producten zijn uniek door het duurzame karakter en de hardheid. Zo is een product van keramiek, bijvoorbeeld uw terrastegel, uitstekend bestand tegen zware weersomstandigheden en is het enorm sterk. 

Deze keramische tegels zijn een duurzame keuze voor uw terras omdat deze terrastegels krasvast, kleurvast, maatvast en slijtvast zijn. Deze tuintegels van keramiek zijn niet poreus waardoor er geen vuil of vocht in de tegels trekt. Oppervlakkig vuil kan in tegenstelling tot bij betontegels eenvoudig met de hogedrukreiniger verwijderd worden zonder dat uw tegels beschadigen. 

Weet u nog niet zeker of deze tegels de juiste kleur voor uw tuin hebben? Bekijk dan ons gehele assortiment massief keramische tegels van 3cm dik.

Zelf keramsiche tegels voor buiten leggen?

Wilt u zelf deze 60x60x3cm terrastegels leggen? Wij hebben een uitleg over de aanleg van keramische tegels voor de handige doe-het-zelver. Als u dit stappenplan volgt, heeft u in no-time een prachtig terras van tegels van keramiek in uw tuin liggen! 

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu uw terrastegels van keramiek en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, Duitsland en België gewoon bij u thuis!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Massief keramiek Keramische tegel Excluton Kera Knokke 60x60x3cm Keramische terrastegel Knokke 60x60x3cm Excluton - massief keramiek   |   Geniet van de voordelen van massief keramiek   |   Luxe uitstraling
€ 57,94 Per m2 incl. BTW