Waarom keramiek? Keramiek is vorstbestendig, zeer maatvast en dunner waardoor logischerwijs lichter dan andere materialen zoals natuursteen. Wat keramiek vooral bijzonder maakt is dat het bijna ondoordringbaar is. Dit betekent dat vet en vuil geen kans maken om in de tegels te trekken. Vuil en vlekken blijven aan het oppervlak en kunnen niet in de tegel trekken. Door de lage porositeit is keramiek krasvrij en zeer kleurvast.

Deze keramische terrastegels met een dikte van 3 cm zijn gemaakt van massief keramiek. Deze massieve keramische tegels zijn vanwege deze dikte enorm sterk en stabiel. Kiest u voor een 3cm massieve keramische tegels dan kiest u voor een duurzame tegel die een levenlang meegaat. In tegenstelling tot de 2cm dikke keramsiche tegels hoeft u deze niet in stabilisatiezand te leggen en niet per se in te voegen. Het verschil met de 1+3cm tegels is dat de 3cm dikke tegels sterker, stabieler en zwaarder te belasten zijn. Wanneer de tegels juist verwerkt worden, zijn ze zelfs geschikt voor een oprit.

Lees hier onze klustips voor meer informatie over het aanleggen van keramische tegels. 

Bekijk deze video voor tips voor het leggen van keramische tegels

Maak uw bestelling compleet

Bestel direct voegmortelvoegzandopsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode