Logo Gadero
service

Keramische tegels met houtlook

Met Keramische terrastegels met houtlook haalt u echt iets bijzonders voor uw tuin. Tegels van keramiek zijn in de oven gebakken en daardoor zeer kleurvast ten opzichte van bijvoorbeeld de goedkope betontegel. De bijzondere combinatie van keramische tegels met een houtlook is uniek. Dankzij het houtmotief geven deze tegels uw tuin een bijzonder en warm uiterlijk. U hoeft zich geen zorgen slijtage want keramische tegels zijn duurzaam en gaan vaak een leven lang mee. Verder is het door de hoge dichtheid van het materiaal onmogelijk voor vuil en vlekken om in de tegel door te dringen, u heeft dus weinig onderhoud met keramische tuintegels voor buiten.

Deze keramische tegels voor buiten zijn zeer eenvoudig te leggen in een gestabiliseerd zandbed. Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Gadero levert binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland, België en Duitsland.

Goedkoop, hoogwaardig alternatief

Wilt u een voordelig alternatief van vergelijkbare kwaliteit als keramische tegels? Kijk dan naar GeoProArte Wood hout look tegels. Dit zijn betontegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Door de nieuwste technieken hebben GeoProArte tegels met Houtlook zeer realistische prints waardoor u zonder moeite kunt loungen in stijl.

Waarom terrastegels van keramiek?

Keramiek kent een aantal voordelen waardoor ze ondanks de relatief hoge aanschafprijs zeer goedkoop zijn op de lange termijn. Keramische terrastegel zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en nemen geen vuil en vocht op. Hierdoor gaan ze enorm lang mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de lange levensduur zijn de tegels milieuvriendelijk vanwege het productieproces en het feit dat de tegels volledig recyclebaar zijn. Keramiek wordt gemaakt van klei dat wordt gebakken in ovens. Dit proces is in tegenstelling tot het proces waar beton mee wordt gemaakt aanzienlijk milieuvriendelijk. Wilt u keramische tegels toch vervangen omdat u aan wat anders toe bent? Voel u niet te bezwaard want keramische tegels zijn 100% recyclebaar. Van uw keramische tegels worden de tegels van de buurman misschien wel geproduceerd. 

Keramische tegels voor buiten leggen

Bekijk onderstaande video's en ontdek hoe eenvoudig het is om een keramische terrastegels te laten leggen of misschien wel zelf te leggen. Voor extra tips en tricks over het leggen van keramische tegels, kunt u onze uitgebreide klustips lezen.

Keramische terrastegel inspiratie