Met Keramische terrastegels met houtlook haalt u echt iets bijzonders in huis. Keramiek tegels zijn in de oven gebakken en daardoor zeer kleurvast en helder van kleur. Uniek is de bijzondere combinatie van keramische tegels met een houtlook. Dankzij het houtmotief geven deze tegels uw tuin een bijzonder en warm uiterlijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over verkleuring want keramische tegels verkleuren niet en zijn krasbestendig. Verder is het door de hoge dichtheid van het materiaal onmogelijk voor vuil en vlekken om in de tegel door te dringen.

Deze keramische tegels voor buiten zijn zeer eenvoudig te leggen in een gestabiliseerd zandbed. Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België.

 

Door keramische tegels in uw tuin of serre te leggen, lijkt het net of het woonoppervlak van uw huis vergroot wordt. Keramsiche tegels met een houtlook hebben de prachtige natuurlijke uitstraling van hout, maar gaan vele malen langer mee. Keramische tegels zijn gemaakt van hardsteen waardoor ze zeer kleurvast, krasvast en duurzaam zijn. Kijk naar onze klustips voor leginstructies over keramische tegels. 

Het meest verkocht zijn onze 4 cm dikte keramische terrastegels die u gewoon in een zandbed kunt leggen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode