Keramische terrastegels van 4 cm dikte hebben een speciale onderlaag van beton. Het voordeel van deze keramische tuintegels van 40 mm is dat u deze op een normaal zandbed kunt leggen. Dit zandbed moet u wel goed aftrillen en door het bovenste laagje een beetje cement mengen is ons advies. Bestel hier onder andere keramische tuintegels Kera Twice van Excluton of GeoCeramica tegels van MBI online met de service van Gadero.

Voor het absolute neusje van de zalm kunnen wij u GeoCeramica van MBI aanraden. GeoCeramica combineert het beste van twee werelden door beton en keramiek samen te voegen tot één perfecte tegel. Zo heeft u het leg gemak van beton en de duurzame en krasvrije voordelen van keramiek. Behalve leg gemak is GeoCermica relatief goedkoop vergeleken met normaal keramiek. 

Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België.

Bekijk deze video voor tips voor het leggen van keramische tegels van 2 cm dikte voor een terras. Het leggen van 4 cm dikte tegels werkt nagenoeg hetzelfde. De 4 cm dikte keramische tuintegels kunt u op een zandbed leggen. Hanteer altijd 2 cm afschot per meter. Lees onze klustips voor meer informatie.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!