Logo Gadero
service

Keramische tegels 3+1 cm

Keramische terrastegels van 4 cm dikte hebben een speciale onderlaag van beton. Het voordeel van deze keramische tuintegels van 40 mm is dat u deze op een normaal zandbed kunt leggen. Wij adviseren wel om het zandbed goed af te trillen en het bovenste laagje een beetje cement te mengen. Bestel bij Gadero onder andere keramische tuintegels zoals de Kera Twice van Excluton of de Cera4line van Gardenlux online.

Als absoluut neusje van de zalm raden wij de GeoCeramica van MBI aan. GeoCeramica combineert het beste van twee werelden door beton en keramiek samen te voegen tot één perfecte tegel. Zo heeft u het leg gemak van beton en de duurzame en krasvrije voordelen van keramiek. Behalve leg gemak is GeoCermica relatief goedkoop vergeleken met full keramiek. 

Maak uw terras compleet

Maak uw terras compleet en bestel direct voegmortelopsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online bestellen. Wij leveren binnen 7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en België. Voeg uw fraaie keramische tegels met Gator voegmiddel om het beste uit uw terras te halen.

Klustips

Bekijk deze video voor tips voor het leggen van keramische tegels van 2 cm dikte voor een terras. Het leggen van 4 cm dikte tegels werkt nagenoeg hetzelfde. De 4 cm dikte keramische tuintegels kunt u op een zandbed leggen. Wij raden u aan om altijd 2 cm afschot per meter te hanteren. Lees onze klustips voor extra tips&tricks over het plaatsen van keramische tegels.

Keramische tegel inspiratie