Logo Gadero
service

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting +SMART adapter, Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 4864 takken

Productnummer
LO69000-360
4864 takken (tips) & 950 LED lampjes
Met grote stevige voet (te fixeren)
Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik
grote_kunstkerstboom_amsterdam_1
kunstkerstboom_amsterdam_met_zilveren_versiering_1
versierde_kerstboom_zilver
kunstkerstboom_360cm_amsterdam
kunsterkerstboom_amsterdam_voet_0
kunsterkerstboom_amsterdam_met_led_detail_takken_0
kunstkerstboom_met_led_verlichting_amsterdam_0
kunstkerstboom_amsterdam_led_240_cm_2
kunsterkerstboom_amsterdam_voet_detail_0
kunsterkerstboom_amsterdam_adaptor_schakelaar_0
kunstkerstboom_amsterdam_zilveren_versiering_1
kunstkerstboom_vijf_meter_hoog_3
mega_grote_kunstkerstboom_amsterdam_3
kunstkerstboom_doos_6
Aanbieding
Per stuk,vanaf
801,45

599,95

incl. BTW

1 stuk op voorraad
48 uur
Details
Hoogte
360 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Opbergtas
801,45
599,95incl. BTW
48 uur
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Kunstkerstboom 360 cm met ingebouwde LED lampjes

 • Met onopvallend groen snoer

 • Brandveilig gekeurd

 • Met SMART adapter

 • Bij buiten gebruik extra verankering nodig

Specificaties

Gewicht
40 kg
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Hoogte
360 cm
Diameter
185 cm

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting +SMART adapter, Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 4864 takken

Deze extra grote 360 cm kunstkerstboom is populair bij scholen, bedrijven, gemeentes en instellingen die gaan voor een extra grote, brandveilige kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting. Wie een extra grote 3,6 meter kunstkerstboom snel wil plaatsen zonder gedoe kiest voor de kunstkerstboom Amsterdam met 950 ingebouwde LED lampjes.

Bestel deze kant en klare kunstboom nu voor de beste prijs bij Gadero. Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (4864 takken van PVC /PE materiaal) en met moderne LED lampjes is deze kunstboom echt een aanrader.

Kerstboom met LED verlichting

De reeds ingebouwde moderne warm white LED verlichting beschikt over een (donker)groen snoer en is daarom onopvallend. De LED lampjes zijn voorzien van een handige voetschakelaar en IP44 adapter / stekker, dus ook geschikt voor buiten. Deze kunstkerstboom heeft bovendien de allernieuwste LED technologie met warm white verlichting. Deze kunstkerstboom Amsterdam beschikt over maar liefst 950 ingebouwde LED lampjes die parallel zijn geschakeld.

De duurzame, natuurlijk ogende en naaldvaste takken van deze kunstkerstboom Amsterdam hebben een mooie groene kleur en zijn daardoor goed te combineren met alle kleuren kerstdecoratie.

Smart adapter

Uw kunstkerstboom Amsterdam wordt geleverd met voorgemonteerde LED verlichting en smart adapter. De LED verlichting bestuurt u eenvoudig via een app. Download hiervoor de kunstkerstboom verlichting app door de QR code te scannen met uw telefoon of tablet. Deze code vindt u op zowel de doos als de adapter. De adapter steekt u in het stopcontact en koppel de stekkers zoals aangegeven. Vervolgens koppelt u de app met de kunstkerstboom via bluetooth, met uw telefoon als het ware als afstandsbediening.

In de app past u eenvoudig verschillende opties aan, bijvoorbeeld hoe hard of zacht de lampjes aan gaan of een fonkelfunctie. Ook is het mogelijk een timer in te stellen. Gebruikt u liever geen app? Geen probleem, ook op de adapter zit een knop waarmee u een aantal opties kunt gebruiken.

Extra stevige voet

De stalen voet zorgt voor een extra stabiele basis voor de kunstkerstboom Amsterdam. De voet is met bouten of andere stalen pennen te verankeren in de ondergrond. Kies een methode die het meest geschikt is voor uw ondergrond. Op deze manier is de kunstkerstboom geschikt voor gebruik buitenshuis. Staat de boom op een plek waar veel wind waait, veranker deze dan ook door middel van staalkabels. Wordt er wind harder dan windkracht 5 verwacht, breek de boom dan tijdelijk af, of leg deze op zijn kant.

SMART adapter

Installeer de smart adapter en koppel deze met uw kerstboom om de helderheid van de lampjes aan te kunnen passen. Naast helderheid is het ook mogelijk een functie in te stellen of een timer. Met de functie kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een fonkelende verlichting, SLO-GLO of slow fade.

Kunstkerstboom opzetten

Door zijn hoogte wordt deze kunstkerstboom Amsterdam van 3,6 meter geleverd in 2 stevige en handige opbergdozen. De extra grote verschuifbare stalen X standaard / voet beschikt op de 4 poten over gaten waarmee u deze grote kunstkerstboom kunt vastzetten op bijvoorbeeld een houten vlonder of betonnen vloer. De kunstkerstboom is eenvoudig op te zetten door middel van het plaatsen van losse delen van de boom van bodem naar top op elkaar te plaatsen.

Start met het onderste grootste onderdeel en plaats deze in de voet. Het onderste deel zet u vast met de 3 meegeleverde oogschroeven. De takken van ieder onderdeel vallen automatisch op zijn plaats door middel van een scharnierconstructie. Plaats nu alle onderdelen in de juiste volgorde op elkaar met als laatste onderdeel de top van de kunstkerstboom. Elk onderdeel bevat een lichtsnoer, zorg er voor dat het lichtsnoer door het midden van de boom naar beneden lopen zodat u deze later eenvoudig kunt aansluiten op het verdeelsnoer en adapter.

Nadat de prefab delen van deze kunstkerstboom van 360 cm op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het goed uitvouwen van de takken begint u onder aan de stam en werkt u door tot aan de top van de kunstkerstboom. Start met de tips die het dichtst bij de stam zitten en vouw de takken gelijkmatig uit. De onderste vertakkingen van deze 360 cm lange kunstkerstboom zijn per stuk ook uit te vouwen waardoor u een mooie volle boom krijgt.

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

Populaire kunstkerstboom

Tot slot is deze grote kerstboom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, voldoet aan KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven en overheden. Deze 360 cm brandwerende kunstkerstboom is geschikt voor zowel bedrijven, scholen en overheden. Deze kunstkerstboom met led verlichting is ook verkrijgbaar in de bijzondere hoogtes 300, 400 en 500 cm. Deze kunstboom is populair bij instellingen met een hoge hal of entree. Deze extra grote kunstkerstbomen zijn goedgekeurd voor brandveiligheid.

Voordelen Kunstkerstboom Amsterdam 360 cm met LED verlichting:

 • Met handige bewaardoos (2 dozen) (Dozen hebben een afmeting van maximaal 145x56x46 cm)

 • Met stevige stalen voet, vast te zetten op ondergrond voor extra stevigheid

 • IP44 Adaptor met voetschakelaar (2 stuks)

 • Onopvallend snoer in kleur van de boom

 • NEN-EN 71-2 gecertificeerd

 • Snel te plaatsen, slechts enkele delen stapelen

 • Takken van onderdelen vallen automatisch op zijn plek (scharnierconstructie)

 • Inclusief ingebouwde Smart warm white LED lampjes, mochten lampje stuk gaan, dan branden de anderen nog wel!

 • Brandwerend PE / PVC matereriaal, geschikt voor bedrijven en instellingen.

 • SMART Adapter, koppelbaar met uw smartphone.

De meegeleverde opbergdozen houdt het doorgaans maar een paar jaar vol. Nu heeft u de mogelijkheid om stevige opbergtassen mee te bestellen. Deze tassen worden afgesloten met een rits en hebben 2 hengels. Zo bergt u eenvoudig uw kunstkerstboom op. Bestelt u deze tassen mee, dan ontvangt u bij de kunstkerstboom Amsterdam 360 cm 2 grote tassen (120x49 cm) en 1 gewone tas (120x43 cm).

Kerstboom versieren

Wanneer u een kerstboom koopt voor uw bedrijf wilt u niet te lang bezig zijn met de versiering. Gadero biedt de oplossing! Bestel een 188-delig compleet pakket mee, u kiest uit de kleuren rood, goud of zilver (combineren is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden). En wij leveren een compleet pakket met onbreekbare kerstballen, decoraties, sneeuwvlokken en ophanghaakjes. (op de tweede foto ziet u een kunstkerstboom Amsterdam 300 met complete kerstboomversiering zilver)

Dit pakket is speciaal voor een kunstkerstboom van 360 cm hoogte. Met de meegeleverde opbergdozen bergt u de kerstversiering netjes op. Voor een kerstboom van dit formaat hebben we kerstballen uitgezocht in 10 en 12 cm doorsnede. Deze kerstboomversiering maakt een statement en is onmisbaar bij de kerstboom Amsterdam.

Had u toch graag een andere grote kunstkerstboom gewild? Onze assortiment bestaat uit verschillende 300cm en 400cm kunstkerstbomen.