Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 6200 takken

KEMA

Productnummer: LO69000-360   |   6200 takken (tips) & 950 LED lampjes   |   Met grote stevige voet (te fixeren)   |   Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik

Op voorraad (6 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 599,95 € 499,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 16,58 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Versierpakket
Versierpakket
SamenstellingSluiten
 • € 499,95StandaardproductKunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 6200 takken
 • € 0,00Extra optiesbekijk opties
 • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 6200 takken

 • Kunstkerstboom 360 cm met ingebouwde LED lampjes
 • Met onopvallend groen snoer
 • Brandveilig gekeurd
 • Met staander en bewaardoos

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 6200 takken

Bestel deze kunstkerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmogen in Vlaanderen.

Deze extra grote 360 cm kunstkerstboom is populair bij scholen, bedrijven, gemeentes en instellingen die gaan voor een extra grote, brandveilige kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting. Wie een extra grote 3,6 meter kunstkerstboom snel wil plaatsen zonder gedoe kiest voor de kunstkerstboom Amsterdam met 950 ingebouwde LED lampjes. Deze zeer complete kerstkunstboom is maar liefst 360 cm hoog, circa 223 cm in diameter en leveren we ZONDER bezorgkosten voor deze prijs.

Bestel deze kant en klare kunstboom nu voor de beste prijs bij Gadero. Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (6200 takken van PVC /PE materiaal) en met moderne LED lampjes is deze kunstboom echt een aanrader.

Kerstboom met LED verlichting

De reeds ingebouwde moderne warm white LED verlichting beschikt over een (donker)groen snoer en is daarom onopvallend. De LED lampjes zijn voorzien van een handige voetschakelaar en IP44 adaptor / stekker, dus ook geschikt voor buiten (tot maximaal windkracht 4). Deze kunstkerstboom heeft bovendien de allernieuwste LED technologie met warm white verlichting. Deze kunstkerstboom Amsterdam beschikt over maar liefst 950 ingebouwde LED lampjes die parrallel zijn geschakeld.

De duurzame, natuurlijk ogende en naaldvaste takken van deze kunstkerstboom Amsterdam hebben een mooie groene kleur en zijn daardoor goed te combineren met alle kleuren kerstdecoratie. Voeg voor extra sfeer diamantverlichting toe aan de kerstboom. Deze lampjes hebben een groter kopje in de vorm van een diamant, het licht schijnt prachtig in uw kerstboom!

Kunstkerstboom opzetten

Door zijn hoogte wordt deze kunstkerstboom Amsterdam van 3,6 meter geleverd in 2 stevige en handige opbergdozen. De extra grote verschuifbare stalen X standaard / voet beschikt op de 4 poten over gaten waarmee u deze grote kunstkerstboom kunt vastzetten op bijvoorbeeld een houten vlonder of betonnen vloer. De kunstkerstboom is eenvoudig op te zetten door middel van het plaatsen van losse delen van de boom van bodem naar top op elkaar te plaatsen.

Start met het onderste grootste onderdeel en plaats deze in de voet. Het onderste deel zet u vast met de 3 meegeleverde oogschroeven. De takken van ieder onderdeel vallen automatisch op zijn plaats doormiddel van een scharnierconsturctie. Plaats nu alle onderdelen in de juiste volgorde op elkaar met als laatste onderdeel de top van de kunstkerstboom. Elk onderdeel bevat een lichtsnoer, zorg er voor dat het lichtsnoer door het midden van de boom naar beneden lopen zodat u deze later eenvoudig kunt aansluiten op het verdeelsnoer en adaptor.

Nadat de prefab delen van deze kunstkerstboom van 360 cm op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het goed uitvouwen van de takken begint u onder aan de stam en werkt u door tot aan de top van de kunstkerstboom. Start met de tips die het dichtst bij de stam zitten en vouw de takken gelijkmatig uit. De onderderste vertakkingen van deze 360 cm lange kunstkerstboom zijn per stuk ook uit te vouwen waardoor een mooie volle boom krijft.

Voor alle kunstkerstbomen geldt GRATIS bezorging en ook achteraf betalen mogelijk. Bestel ook onbreekbare kerstballen mee met uw grote kunstkerstboom!

Populaire kunstkerstboom

Tot slot is deze grote kerstboom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, voldoet aan KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven en overheden. Deze 360 cm brandwerende kunstkerstboom is geschikt voor zowel bedrijven, scholen en overheden. Deze kunstkerstboom met led verlichting is ook verkrijgbaar in de bijzondere hoogtes 240, 270, 300, 400 en 500 cm. Deze kunstboom is populair bij instellingen met een hoge hal of entree. Deze extra grote kunstkerstbomen zijn goedgekeurd voor brandveiligheid. 

Voordelen Kunstkerstboom Amsterdam 360 cm met LED verlichting:

 • Met handige bewaardoos (2 dozen)
 • Met stevige stalen voet, vast te zetten op ondergrond voor extra stevigheid
 • IP44 Adaptor met voetschakelaar (2 stuks)
 • Onopvallend snoer in kleur van de boom
 • Snel te plaatsen, slechts enkele delen stapelen
 • Takken van onderdelen vallen automatisch op zijn plek (scharnierconstructie)
 • Inclusief ingebouwde Smart warm white LED lampjes, mochten lampje stuk gaan, dan branden de anderen nog wel!
 • Brandwerend PE / PVC matereriaal, geschikt voor bedrijven en instellingen.

Bent u ook op zoek naar een pakket waarmee u uw kerstboom wilt versieren, met slingers, lampjes en natuurlijk kerstballen? Ook dan bent u bij Gadero aan het juiste ades. Kies uit de kleuren rood, goud, zilver, blauw en koper. U kunt deze eenvoudig meebestellen bij bijbehorende producten. Wilt u het versierpakket in de kleuren van uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk! Neem hiervoor contact op met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ingebouwde LED verlichting & luxe afwerking Productafbeelding kunstkerstboom Amsterdam met led verlichtingKunstkerstboom Amsterdam Met LED verlichting Hoogte 360 cm Lampjes 950 stuks 6200 takken KEMA   |   6200 takken (tips) & 950 LED lampjes   |   Met grote stevige voet (te fixeren)   |   Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik
€ 599,95 € 499,95 per stuk incl. btw