Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 9300 takken

KEMA

Productnummer: LO69000-400   |   9300 takken (tips) & 1150 LED lampjes   |   Met grote stevige voet (te fixeren)   |   Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik

Levering vanaf 1 november 2019 voor 15u besteld = volgende dag in huis

€ 799,95 € 683,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 22,69 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 9300 takken

 • Extra grote kunstkerstboom 4 meter
 • Prefab delen, eenvoudig te plaatsen
 • Met ingebouwde warm white LED lampjes
 • Met onopvallend groen snoer

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 9300 takken

Bestel deze kunstkerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmogen in Vlaanderen.

Deze kunstkerstboom 4 meter is populair bij scholen, bedrijven en instellingen die gaan voor een extra grote, brandveilige kunstkerstboom met ingebouwde LED verlichting. Wie een extra grote 4 meter kunstkerstboom snel wil plaatsen zonder gedoe kiest voor de kunstkerstboom Amsterdam met 1150 ingebouwde LED lampjes. Deze zeer complete kerstkunstboom is maar liefst 4 meter hoog en circa 273 cm in diameter en leveren we ZONDER bezorgkosten voor deze prijs.

Bestel deze kant en klare kunstboom nu voor de beste prijs bij Gadero. Voor wie een kunstkerstboom wil kopen die zeer dicht is, veel natuurlijke vertakkingen (9300 takken van PVC /PE materiaal) en met moderne LED lampjes is deze kunststofboom echt een aanrader.

Kunstkerstboom met ingebouwde lampjes

De reeds ingebouwde LED verlichting heeft (donker)groen snoer en is daarom onopvallend. De lampjes zijn tevens voorzien van een voetschakelaar en IP44 adaptor / stekker, dus ook geschikt voor buiten (tot maximaal windkracht 4). De Kunstkerstboom Amsterdam 400 cm beschikt over maar liefst 1150 voorgemonteerd LED lampjes. Deze kunstkerstboom heeft bovendien de allernieuwste led technologie met warm white led verlichting! De duurzame natuurlijk ogende naaldvaste takken van deze kunstkerstboom Amsterdam hebben een mooie groene kleur en valt goed te combineren met alle kleuren kerstdecoratie.

Opbouwen kunstkerstbomen

Door zijn lengte wordt deze kunstkerstboom van 4 meter geleverd in drie draagbare opbergdozen. Deze hoge kunstkerstboom Amterdam wordt geleverd met een grote stalen verschuifbare x-standaard. De stevige voet beschikt tevens over gaten in de 4 poten waarmee deze 400 cm hoge kunstboom ook gefixeerd kan worden op bijvoorbeeld een houten vlonder, pallet of betonnen vloer.  

Deze enorm grote kunstkerstboom van 400 cm hoogte bestaat uit 6 losse onderdelen en is eenvoudig te (de)monteren. De kunstkerstboom is op te zetten door de 6 aparte delen van de boom van bodem naar top op elkaar te plaatsen. Start met het onderste grootste onderdeel en plaats deze in de voet. De takken van ieder onderdeel vallen automatisch op zijn plaats door de scharnierconsturctie. Plaats nu alle onderdelen in de juiste volgorde op elkaar met als laatste onderdeel de top van de kunstkerstboom. Elk onderdeel bevat een lichtsnoer, zorg er voor dat het lichtsnoer door het midden van de boom naar beneden lopen zodat u deze later eenvoudig kunt aansluiten op het verdeelsnoer en adaptor.

Nadat de prefab delen op elkaar zitten, vallen de takken automatisch op zijn plek. Voor het goed uitvouwen van de takken begint u onder aan de stam en werkt u door tot aan de top van de kunstkerstboom. Start met de tips die het dichtst bij de stam zitten en vouw de takken gelijkmatig uit. Alle vertakkingen van deze 400 cm lange kunstkerstboom zijn per stuk uit te vouwen waardoor een mooie volle boom ontstaat.

Voor alle kunstkerstbomen geldt GRATIS bezorging en ook achteraf betalen mogelijk.

Brandwerende kerstboom

Tot slot is deze boom vanwege zijn gemak bij het optuigen, aantrekkelijke prijs, KEMA en CE keurmerken en brandvertragende werking ook populair voor bedrijven en overheden.

Deze 4 meter brandwerende boom is geschikt voor zowel bedrijven, scholen en overheden. Deze kunstkerstboom met led verlichting is ook verkrijgbaar in de bijzondere hoogtes van 270 tot maar liefst 500 cm. Deze grote kunstboom met ingebouwde LED verlichting is populair bij instellingen met een hoge hal of entree. Deze extra grote kunstkerstbomen zijn goedgekeurd voor brandveiligheid. 

Voordelen Kunstkerstboom Amsterdam:

 • Met handige bewaardoos (3 dozen)
 • Met stevige stalen voet, vast te zetten op ondergrond voor extra stevigheid 
 • IP44 Adaptor met voetschakelaar (2 stuks)
 • Onopvallend snoer in kleur van de boom
 • Snel te plaatsen, slechts enkele delen stapelen
 • Takken van onderdelen vallen automatisch op zijn plek (scharnierconstructie)
 • Inclusief ingebouwde Smart warm white LED lampjes, mochten lampje stuk gaan, dan branden de anderen nog wel!
 • Brandwerend PE / PVC matereriaal, geschikt voor bedrijven en instellingen. 

Bent u ook op zoek naar een pakket waarmee u uw kerstboom wilt versieren, met slingers, lampjes en natuurlijk kerstballen? Ook dan bent u bij Gadero aan het juiste ades. Kies uit de kleuren zilver, goud, rood, blauw en koper. U kunt de pakketten vinden bij bijbehorende producten. Wilt u kerstversiering in de kleuren van uw bedrijf, dan is dit ook mogelijk! Neem hiervoor contact op met ons!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nog enkele stuks Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting Hoogte 400 cmKunstkerstboom Amsterdam Met LED verlichting Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 9300 takken KEMA   |   9300 takken (tips) & 1150 LED lampjes   |   Met grote stevige voet (te fixeren)   |   Met IP44 adaptor, voor binnen- en buitengebruik
€ 799,95 € 683,95 per stuk incl. btw