L Element Beton Grijs 40 x 40 x 40 cm

Productnummer: EX70214-grijs Maak fraaie verhoogde borders met deze betonnen L blokken

€ 19,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van L Element Beton Grijs 40 x 40 x 40 cm

  • Voor grondkering, border of plantenbak
  • Voor hoogte 40 cm
  • Eenvoudig te plaatsen

L Element Beton Grijs 40 x 40 x 40 cm

Zoekt u betonnen blokken voor het maken van een 40 cm hoge border, bloembak of grondkering van beton? De multifunctionele L-elementen van beton zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De betonnen elementen zijn geschikt om naastelkaar tegenelkaar te plaatsen. Ook kunt u de L vormige elementen met L-Hoekelementen combineren en zo een stevige en ruime plantenbak of verhoogde border creëren.

De L-elementen zijn verkrijgbaar in standaard vorm en hoek vorm, in de kleuren zwart en grijs. Ook zijn er grotere L-elementen beschikbaar in onze webshop.

Bij Gadero steenhandel bestelt u topkwaliteit L hoekelementen tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Is dit niet het muurelement dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

beste, ik heb een aflopend gazon en wil 2 niveaus creëren die waterpas liggen. Moeten deze element nog in een "bed" van cement, zand of iets dergelijks worden geplaatst? Of is gewoon op de aarde ok? mvg

Vanwege het gewicht moet er wel een zandbed onder. In dit geval is 10 cm voldoende.

wat is het gewicht van zo'n element?

Deze elementen zijn 55 kg per stuk

Hoe zwaar is zo'n element

Dit element weegt 55 kg per stuk

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
L-elementen Grijs L Element Beton Grijs 40 x 40 x 40 cm Maak fraaie verhoogde borders met deze betonnen L blokken Ruim op voorraad
€ 19,95 per stuk incl. btw