L Element Beton Grijs 60 x 40 x 34 cm

Productnummer: EX70215-Grijs   |   Robuust L - element   |   Ook verkrijgbaar in L - hoekelement

€ 33,85 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van L Element Beton Grijs 60 x 40 x 34 cm

  • Ijzersterk
  • A-kwaliteit van Excluton
  • Geschikt voor oprit

L Element Beton Grijs 60 x 40 x 34 cm

De multifunctionele L-elementen van Excluton zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. De elementen zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kunnen ze worden gebruikt om verhoogde borders op hun plaats te houden. Ook kunt u met de L-elementen een stevige en ruime plantenbak creëren. Slijp de L-elementen aan de onderzijde schuin af om een hoek element te maken. U plaatst ze eenvoudig op een standaard zandbed. Voor extra stevigheid kunt u cement vermengen met het zand om de fundering nog stabieler te maken. 

Uw specialist in muurelementen

Bij Gadero vindt u een uitgebreid assortiment muurelementen en stapelblokken. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod terrastegels, grind/split, oprit bestrating en bestrating toebehoren. Maak uw tuin zomerklaar met Gadero!

Bestellen tegen gunstige voorwaarden

De L-elementen zijn verkrijgbaar in standaard vorm in de kleuren zwart en grijs. Ook zijn er andere maten L-elementen beschikbaar in onze webshop. Bij Gadero bestelt u topkwaliteit L-elementen tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Wat is het gewicht van een l-element 60x40x40?

72 kg per stuk.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
L element 60x40x40 L Element Beton Grijs 60 x 40 x 34 cm   |   Robuust L - element   |   Ook verkrijgbaar in L - hoekelement Op voorraad
€ 33,85 Per stuk incl. BTW