Mini Quadroband Palissade Antraciet Zwart 6 x 25 x 50 cm

Productnummer: EX70219-6-25-50 Sfeervolle mini kantopsluiting voor kleine verhoogde borders

€ 4,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mini Quadroband Palissade Antraciet Zwart 6 x 25 x 50 cm

  • Geschikt voor opritten
  • Modern design
  • Handige visbek verbinding

Mini Quadroband Palissade Antraciet Zwart 6 x 25 x 50 cm

De vierkante mini Quadroband palissade van beton met de afmeting 6 x 25 x 50 en 6 x 40 x 50 cm in de kleur antraciet zwart kan op meerdere manieren worden toegepast in de tuin. Zo kan de band een kleine verhoogde border afsluiten en op zijn plaats houden. Ook kan de Quadroband, ook wel rectoband genoemd, uw terras opsluiten. Deze korte opsluitband is mooi te combineren met een strakke terrassteen voor een modern terras. Daarnaast kunt u met deze palissade ook een mooie grind of split bak maken of een stuk grind of split afsluiten.

Niet gevonden wat u zocht? 

Voor de grotere oppervlaktes hebben we ook grotere quadrobanden beschikbaar in onze webshop. Voor opritten en andere zwaar te belasten terreinen raden wij de opsluitbanden van 8 cm dikte aan. Bestel deze beton palissade nu goedkoop bij hout- en steenhandel Gadero. Bent u op zoek naar een ander muurelement? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Mini quadroband Mini Quadroband Palissade Antraciet Zwart 6 x 25 x 50 cm Sfeervolle mini kantopsluiting voor kleine verhoogde borders Op voorraad
€ 4,95 Per stuk incl. BTW