Mini Rondoband Palissade Antraciet Zwart 6 x 40 x 50 cm

Productnummer: EX70223 Rondvormige mini kantopsluiting voor kleine verhoogde borders

€ 6,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Mini Rondoband Palissade Antraciet Zwart 6 x 40 x 50 cm

  • Relatief laag gewicht, 50 cm lengte
  • Voor borders 40 cm hoogte
  • Handig voor ronde vormen vanwege korte lengte

Mini Rondoband Palissade Antraciet Zwart 6 x 40 x 50 cm

Deze Mini Rondoband Palissade Antraciet Zwart in het formaat 6 x 40 x 50 cm van Excluton zijn een echte aanwinst voor zowel de traditionele als de moderne tuin. Daarnaast kunnen deze rondvormige palissade voor verschillende doeleinden worden toegepast. Een kleine verhoogde border kunnen makkelijk worden afgesloten en op hun plek gehouden worden door deze banden. Maar ook een grind- of splitbak/pad worden hiermee mooi afgesloten en plantenbakken krijgen een sierlijke omlijsting. 

Niet de palissade die u zocht? 

Voor de grote oppervlaktes hebben we ook grotere rondobanden beschikbaar in onze webshop. Voor opritten en andere zwaar te belasten terreinen raden wij de opsluitbanden van 8 cm dikte aan. Bent u op zoek naar een ander muurelement? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

Maak uw bestelling compleet

Gaat u als echt doe-het-zelver aan de slag in uw tuin? Zorg er dan voor dat uw bestelling compleet is. In onze klustips vindt u een overzicht van alle extra materialen die u nodig heeft voor uw tuinproject, zoals zand, drainage en voegmiddel. Heeft u nog niet de tegels gevonden die u zocht voor uw terras? Bekijk dan onze betontegels of keramische tegels en ons siersplit en -grind voor uw borders. 

Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mini rondoband palissade 6 x 40 x 50 cm Mini Rondoband Palissade Antraciet Zwart 6 x 40 x 50 cm Rondvormige mini kantopsluiting voor kleine verhoogde borders Op voorraad
€ 6,95 Per stuk incl. BTW