Overkapping Zadeldak Hamar XL type 7 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

Productnummer: DE81045 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 10.283,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 10.283,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar XL type 7 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar XL type 7 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar XL type 7 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

Wanneer u zoekt naar een zeer ruime overkapping met een gedeelte bergingsruimte is deze Hamar zadeldak overkapping wellicht iets voor u. De Hamar type 7 XL Douglas overkapping heeft een afmeting van 990 x 445 x 360 cm. De dichte wanden zorgen ervoor dat u beschut zit en daarmee een stuk privacy hebt. De bergingsruimte is geschikt om bijvoorbeeld uw tuingereedschappen op te bergen. In het open gedeelte heeft u ruimte voor een van onze mooie loungesets of een picknick tafel. De deuren en ramen van deze overkapping zijn van vuren hout. De overkapping zelf is van A-kwaliteit Douglas hout en is glad geschaafd. 

Afmetingen

Overkapping Hamar XL type 7 met zadeldak van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze overkapping waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 4.45 meter, de breedte is 9.9 meter en de hoogte is 3.60 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 952 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 348 cm en aan de voorkant en achterkant tussen de staanders is 298 cm.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar XL type 7 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar XL heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed. 

Montagetips

Monteer de 10 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Natuurlijk zit er een verschil in zelf een overkapping te ontwerpen/bouwen en dit op maat gezaagde pakket. Wel zijn er van dit pakket verschillende types beschikbaar. Zo zijn er types waar een dubbele berging in zit, ook zijn er types zonder berging. Benieuwd naar alle opties? Op deze pagina staan alle uitvoeringen van de zadeldak Hamar overkapping.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ca. 9 meter breed Zadeldak Hamar type 7 XL zwarte wanden Overkapping Zadeldak Hamar XL type 7 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 10.283,95 Per stuk incl. BTW