Overkapping Zadeldak Hamar XL type 6 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

Productnummer: DE81044 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Niet voorradig, aanvoer binnen 4-10 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 6894,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Beton
Beton
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 6894,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar XL type 6 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar XL type 6 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar XL type 6 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm

Kies voor deze zadeldak Hamar type 6 XL overkapping als u zoekt naar een ruime en beschutte overkapping. De afmeting van de overkapping zijn 990 x 445 x 360 cm. De zwarte wanden maken dit een stijlvolle overkapping die een lust voor het oog in uw tuin zal zijn. U geniet van Totale privacy door de dichte wanden. De wanden zijn dichtgemaakt met onze zwarte potdeksel planken. Door de 990 cm breedte van de overkapping kunt u er makkelijk zowel een loungeset als een eettafel kwijt. Bent u op zoek naar een overkapping met bergruimte? Bekijk dan onze andere overkappingen.
 

Afmetingen

Overkapping Hamar XL type 6 met zadeldak van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze overkapping waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver. De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 4.45 meter, de breedte is 9.9 meter en de hoogte is 3.60 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 952 x 298 cm. De vrije doorgangsmaat aan beide zijkanten tussen de staanders bedraagd 348 cm en aan de voorkant en achterkant tussen de staanders is 298 cm.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 9 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar XL type 6 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar XL van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen.

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed. 

Tips

Monteer de 9 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Ieder heeft zijn eigen smaak en wensen. Zo zijn er voor dit type overkapping ook vele aanpassingen beschikbaar. Zo kan u kiezen voor met of zonder wanden, met of zonder bergingsruimte en ook kan u kiezen voor lichte wanden. Benieuwd? Kijk hier dan naar alle Zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ca. 9 meter breed Hamar zadeldak type 6 XL zwarte wanden Overkapping Zadeldak Hamar XL type 6 Douglas Geschaafd 990 x 445 x 360 cm Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 6894,95 per stuk incl. btw