Red Class Wood enkele glas deur 100 x 205 cm linksdraaiend

Productnummer: DE35915 Linksdraaiend   |   Geleverd met deurbeslag   |   Volledig glas

€ 493,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Red Class Wood enkele glas deur 100 x 205 cm linksdraaiend

  • Geleverd met deurbeslag
  • Linksdraaiend en rechtsdraaiend te bestellen
  • Volledig glas

Red Class Wood enkele glas deur 100 x 205 cm linksdraaiend

Bent u op zoek naar een enkele glasdeur van Red Class Wood hout? Bekijk dan eens deze 8-ruits enkele glasdeur van Red Class Wood. De deur heeft een breedte van 100cm en een hoogte van 205 cm. Het glas in de deur bestaat uit enkel glas van 4 mm dikte. Deze glasdeur is linksdraaiend, maar ook verkrijgbaar als rechtsdraaiende deur. 

Het kozijn van deze deur is 95 cm breed en de hoogte is 201 cm. Het glas in de deur wordt verdeeld door roeden in 8 gelijke ruiten. U kunt deze deur gebruiken voor uw blokhut of overkapping. U krijgt een deurbeslag meegeleverd. Deze hoeft u dus niet apart te bestellen.

Red Class Wood

Red Class Wood is een geïmpregneerde houtsoort die veel doet denken aan Lariks Douglas hout. Echter heeft Red Class Wood niet de negatieve eigenschappen van Lariks hout. Red Class Wood hout is vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd. Hierdoor worden krimp en uitzetting van het hout sterk verminderd. Ook is het niet zo harsig als Lariks Douglas hout en is het onbehandeld ook nog eens duurzamer. 

Bekijk ook de rest van het assortiment ramen en deuren van Red Class Wood. Liever iets anders? Bekijk dan ons assortiment Lariks Douglas ramen en deuren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Linksdraaiend Tuindeur linksdraaiend Red Class Wood Red Class Wood enkele glas deur 100 x 205 cm linksdraaiend Linksdraaiend   |   Geleverd met deurbeslag   |   Volledig glas Op voorraad
€ 493,25 Per stuk incl. BTW