Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 100 x 155,4 cm enkel glas

Productnummer: DE17612 9-ruits   |   Met kozijn   |   Enkel glas

€ 364,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 100 x 155,4 cm enkel glas

  • Geschikt voor alle blokhutten en overkappingen
  • Met kozijn geleverd

Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 100 x 155,4 cm enkel glas

Bent u op zoek naar een mooi uitzetraam voor uw overkapping of tuinhuis? Bekijk dan eens dit Red Class Wood 9-ruits uitzetraam. Dit raam inclusief kozijn heeft een afmeting van 100 cm breed en 155,4 cm hoog.  

De sponningmaat van het kozijn is 950 x 150,4 mm. Het raam is geschikt om te plaatsen in uw blokhut of overkapping. Zo creëert u een mooi lichtinval in uw buitenverblijf. Het glas van dit raam heeft een dikte van 4 mm. U kunt het raam naar buiten toe openen.  

Red Class Wood

Red Class Wood is een geïmpregneerde houtsoort die veel doet denken aan Lariks Douglas hout. Echter heeft Red Class Wood niet de negatieve eigenschappen van Lariks hout. Red Class Wood hout is vormvast doordat het kunstmatig is gedroogd. Hierdoor worden krimp en uitzetting van het hout sterk verminderd. Ook is het niet zo harsig als Lariks Douglas hout en is het onbehandeld ook nog eens duurzamer. 

Benieuwd naar de rest van het assortiment? Bekijk ook de rest van het assortiment ramen en deuren van Red Class Wood. Liever iets anders? Bekijk dan ons assortiment Lariks Douglas ramen en deuren.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Enkel glas Uitzetraam 100 x 155,4 cm 9-ruits Red Class Wood Red Class Wood Uitzetraam met kozijn 100 x 155,4 cm enkel glas 9-ruits   |   Met kozijn   |   Enkel glas Op voorraad
€ 364,25 Per stuk incl. BTW