Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous 1.8 x 6.8 cm ruitvormig

EUTR

Productnummer: LDS14820-16-68   |   Luxe gevelbekleding   |   Milieuvriendelijk verduurzaamd   |  

Vanaf € 8,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous 1.8 x 6.8 cm
215 cm x 6.8 cm x 1.8 cm € 8,95 per stuk
Geen voorraad
245 cm x 6.8 cm x 1.8 cm € 10,95 per stuk
Geen voorraad
395 cm x 6.8 cm x 1.8 cm € 16,95 per stuk
Geen voorraad

Voor- en nadelen van Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous 1.8 x 6.8 cm ruitvormig

  • Verantwoord verduurzaamd zonder chemische middelen
  • Open gevelbekleding ventileert beter
  • Nagenoeg geen werking meer na montage
  • Ayous heeft weinig noesten en lange lijnen, dus een luxe uitstraling
  • Broos materiaal (voorzichtig vervoeren)
  • Nooit monteren met verzinkte schroeven of rvs410 (wel met rvs a2 of grijs gecoate schroeven)

Rhombus Thermisch Gemodificeerd Ayous 1.8 x 6.8 cm ruitvormig

Zoekt u iets bijzonders voor uw gevelbekleding? Deze ruitvorminge rhombuslatten ayous hebben een kopmaat van 16x68 mm. Door ayous thermisch te modificeren gaat de duurzaamheidsklasse van klasse 5 naar klasse 1-2, wat een levensduur van minstens 25 jaar betekent. Tijdens de thermo-behandeling wordt het hout met stoom verwarmd tot zo'n 200 graden. Er worden geen chemicalien gebruikt tijdens deze behandeling. Een duurzaam product!

Open gevelbekleding thermisch gemodificeerd ayous

Rhombus van ayous is uitermate geschikt voor uw gevelbekleding, het heeft namelijke een isolerende werking. Ayous bevat nagenoeg geen noesten en heeft een hele moderne look. Door de behandeling heeft dit hout een warme bruine kleur gekregen, die uiteindelijk prachtig vergrijst. Thermohout is echter wel vrij broos. Dus voorzichtig tijdens het vervoer! De profielen zijn goed te verwerken op uw gevel, het hout kent weinig werking en is lichtgewicht. 

Montage rhombus ayous

Plaats tegen de wand UV-werend folie, de ventilatielatten die hier tegen aan komen verft u zwart, zodat ze niet opvallen achter het open gevelbekleding profiel. Of kies onze kant-en-klare zwart gedompelde lariks douglas panlatten. Bevestig de rhombus latten tegen de gevel met bolkopnagels. Let hierbij op dat de nagels niet te hard in het hout geslagen worden, de bolkop van de nagel moet boven op het hout liggen. Kies altijd voor RVS beslag om deze gevelbekleding te monteren, om zwarte vlekken in het hout te voorkomen. Ook oppassen met een tacker, het hout kan beschadigen bij verkeerde montage.

Moderne schutting

Gebruik deze thermisch gemodificeerde rhombus latten als schutting. Nadeel is dat de schutting aan de achterzijde ook bekleed moet worden. 

Ligt de prijs van thermisch gemodificeerd ayous boven uw budget? Kijk dan eens naar thermisch gemodificeerd grenen

Meer nodig dan onze voorraad?

Wij kunnen voor dit rhombus thermo product in circa 3 weken levertijd zorgen voor extra voorraad. Neem contact op met de afdeling inkoop voor meer informatie over lengtematen en meer informatie. Hanteer in uw email naar info@gadero.nl altijd het onderwerp: Voorraadvraag.


Laatst bekeken door u