Azobe Hardhout Paal 7x7 cm Fijnbezaagd Gepunt

EUTR

Productnummer: DV4002-70-70   |   Lengtes 200 - 300 cm   |   Topkwaliteit Azobe hardhout

Vanaf € 15,95 per stuk incl. btw

 • Azobe Hardhout Paal 7x7 cm Fijnbezaagd en Gepunt
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Azobe Hardhout Paal 7x7 cm Fijnbezaagd en Gepunt

  • 1e keus FAS Kwaliteit Azobe
  • Zeer duurzaam, geschikt voor in de grond
  • Met punt
  • Behandelen niet nodig
  • Niet glad geschaafd
  • Kies voor bankirai palen, deze zijn glad geschaafd en kennen minder werking

  Azobe Hardhout Paal 7x7 cm Fijnbezaagd en Gepunt

  Met deze veel verkochte Azobe hardhouten paal met kopmaat 7 x 7 cm en populaire lengtematen 200, 250, 275 of 305 cm bouwt u bijvoorbeeld schuttingen rondom uw erf. Wij verkopen uitsluitend a-kwaliteit FAS Azobe hardhouten 7x7 palen, zo bent u zeker van een hoogwaardig product zonder spint en een lange levensduur. 

  Vierkante palen van hardhout met kopmaat 70 x 70 mm staan bij ons bekend als schuttingpalen, omdat deze veelal bij houten erfafscheidingen wordt toegepast.  Deze hoogwaardige vierkante Azobe 7x7 cm paal is standaard gepunt en leverbaar in 2 lengtes, 2, 2,5, 2,75 en 3,05 meter.

  Deze hardhouten 70 x 70 mm vierkante paal met punt is van topkwaliteit kernhout en daardoor zeer recht. U kunt deze palen gewoon zonder behandeling in de grond plaatsen. 

  Let op, binnen Azobe hout zijn 2 soorten kwaliteit, FAS (B-keuze) en A++, wij leveren uitsluitend A++ palen. Hoewel je Azobe palen altijd direct moet verwerken en niet (in de zon) moet laten ligen, hebben A++ Azobe palen veel minder kans op kromming.

  Tips

  Bestel deze palen samen met hardhout of geïmpregneerde schuttingplanken of kant en klare tuinschermen. Bij Gadero Tuinhout heeft u keuze uit meer dan 50 goedkope tot luxe schermen en meer dan 20 hardhout en naaldhout planken. Plaats deze palen bij voorkeur in de grond en niet op ijzeren paalhouders. Deze 7x7 Azobe palen in de grond plaats (circa 1/3 gedeelte) vangt beter stormen op. Bovendien is het Azobe hout geschikt voor in de grond.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Voor schutting en ophang deur (180hoog 100breed) wil ik Azobe hardhoten palen 7/7/ gebruiken en dan ingraven en met snelwerkend beton afvullen. Is dit aan te bevelen of is het beter de paal gewoon 70cm de grond in te slaan (Grondboor aanwezig)

  Wij adviseren de paal voor 1/3 in te graven. Omdat een deur veel druk op de paal uitoefent is een aanvulling met snelcement een goed idee.

  Kan ik de Azobe palen rechtstreeks met een paalhamer in de grond slaan.( zonder eerst een gat te graven ) wij hebben geen zandgrond maar moddergrond

  Palen sla je doorgaan maar 10-20 cm de grond in, na 3 keer slaan kans op het kapot maken van uw paalkop, dus een grondboor huren of bij ons meebestellen zeker aanbevolen!

  Is de Azobe Hardhout Paal Elephant 7x7 cm Fijnbezaagd en Gepunt op lengte 200cm nu gepunt of niet? In de lijst staat er enkel bij deze niet gepunt achter terwijl in de beschrijving wel. 2de vraagje, ik kan niet in de grond omdat er al betonnen plaatjes staan van vroeger en wilde bijgevolg de palen in metalen paalhouders zetten op een betonnen stuk. Maar in de beschrijving staat dat ik dat best niet doe? Waarom niet?

  Alle 7x7 cm palen zijn gepunt. Palen plaatsen op ijzeren paalhouders is mogelijk, wel dient u dan te zorgen voor hoeken en schuine schoren in uw constructie, zo voorkomt u dat de wind uw schutting omver blaast. Palen de grond in geeft meer stevigheid.

  Beste Gardero, Voor het maken van een beschoeing, raadt u dan aan om de hard houten palen ook nog te bewerken met teer voordat deze de grond in gaan? Mvg Hendrik

  Niet gebruikelijk en niet noodzakelijk bij ons tropisch hardhout.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Populair Azobe hardhouten paal 7x7 cmPaal Azobe Hardhout 7 x 7 cm dikte fijnbezaagd EUTR   |   Lengtes 200 - 300 cm   |   Topkwaliteit Azobe hardhout Ruim op voorraad
  Vanaf € 15,95 per stuk incl. btw