Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, telescoop, klimtouw en hoog speelhuisje met trap

Productnummer
SK18151
Compacte speeltoren met glijbaan, populair bij kleine kinderen
houten_speeltoestel_mario_speeltoren_met_glijbaan_zandbak_klimtouw_en_hoog_speelhuisje_met_trap
speeltoestel_mario
speeltoestel_met_overdekt_plateau_glijbaan_1
speeltoren_hout
speeltoestel_met_zandbak_overdekt
speeltoestel_met_telescoop
Per stuk

451,45

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
104 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
290 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Inclusief glijbaan van 2,5 meter, knopentouw, handgreepset en telescoop

  • Speeltoren van A-merk Swingking snel geleverd

  • Glad geschaafd 90 mm dikte staanders, behandeld voor buiten

  • Grondankers en valtegels apart bijbestellen

  • Zand voor zandbak niet meegeleverd

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
120 cm
Diepte
104 cm
Hoogte
290 cm

Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, telescoop, klimtouw en hoog speelhuisje met trap

Deze houten speetoestel met glijbaan type Mario neemt relatief weinig plaats in maar is toch zeer compleet. Het hoge speelhuisje met houten trap is niet overdekt. Wel is het "huisje" voorzien van een blauwe glijbaan van 2.5 meter. Deze speeltoren is voorzien van een telescoop. Helemaal onderin vindt u ruimte voor een zandbak of opslag van buitenspeelgoed. De speeltoren is geschikt voor kleine kinderen van 3 tot 12 jaar.

Dit houten speeltoestel Mario met speelhuisje, knopentouw en glijbaan is dus onoverdekt. Het houten speeltoren leveren wij standaard met handgrepen, beschermdoppen en telescoop. Tevens wordt de 2.5 meter glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs in meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan en zandbak zijn vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte.

Deze complete speeltoren Mario wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor alle accessoires. U heeft jarenlang plezier van het speeltoestel Mario. Grondankers en valtegels dient u wel los bij te bestellen. De zandbak / opbergbak onderin is mooi overdekt.

Afwisselen voor jarenlang speelplezier in de buitenlucht

Desgewenst breidt u het speelhuisje uit met leerzame accessoires zoals een stuurwiel, verrekijker, periscoop of speeltelefoon. Vooral kinderen van 3 tot 12 vinden dit erg leuk.

Veilig bouwen van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Mario met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 15m2 nodig van uw tuin.

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed.

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen met glijbaan en zandbak

Houten speeltorens met glijbaan zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Mario daarom met speciale tweemanstransport busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan.

Bestel minimaal 20m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid.