Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, zandbak, klimtouw en hoog speelhuisje met trap

Productnummer: SK18076 Compacte speeltoren met glijbaan, populair bij kleine kinderen

€ 342,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, zandbak, klimtouw en hoog speelhuisje met trap

  • Inclusief glijbaan van 2,5 meter, knopentouw, zandbak en telescoop
  • Speeltoren van A-merk Swingking met CE-Keurmerk snel geleverd
  • Glad geschaafd 90 mm dikte staanders, behandeld voor buiten
  • Grondankers en valtegels apart bijbestellen
  • Zand voor zandbak niet meegeleverd

Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, zandbak, klimtouw en hoog speelhuisje met trap

Deze houten speetoestel met glijbaan type Mario neemt relatief weinig plaats in en maar is toch zeer compleet. Het hoge speelhuisje met houten trap is niet overdekt. Wel is het "huisje" voorzien van een glijbaan van 2.5 meter. Deze speeltoren is voorzien van een telescoop. Helemaal onderin vindt u ruimte voor een zandbak of opslag van buitenspeelgoed. Voor kleine kinderen van 3 tot 7 jaar vermaken zich met deze speeltoren.

Dit houten speeltoestel Mario met speelhuisje, knopentouw en glijbaan is dus onoverdekt. Het houten speeltoren leveren wij standaard met handgrepen, beschermdoppen, telescoop. Tevens wordt de 2.5 meter glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan en zandbak zijn vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte.

Deze complete speeltoren Mario wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor alle accessoires.  De standaard meegeleverde telescoop en 2,5 meter glijbaan zijn voorzien van het CE-keurmerk. Grondankers en valtegels dient u wel los bij te bestellen. De zandbak / opbergbak onderin is mooi overdekt.

Afwisselen voor jarenlang speelplezier in de buitenlucht

Desgewenst breidt u het speelhuisje uit met leerzame accessoires zoals een stuurwiel, verrekijker, periscoop of speeltelefoon. Vooral kinderen van 3 tot 6 vinden dit erg leuk. 

Veilig bouwen van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Mario met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit speeltoestel met dubbele schommel en glijbaan met trap heeft circa 15m2 nodig van uw tuin. 

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed. 

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen met glijbaan en zandbak

Houten speeltorens met glijbaan zijn lastig te vervoeren en niet geschikt voor zomaar een koerier. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Mario daarom met speciale tweemanstransport busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. 

Bestel minimaal 20m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Neemt weinig plaats in Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, zandbak, klimtouw en hoog speelhuisje met trap Houten Speeltoestel Mario Speeltoren met glijbaan, zandbak, klimtouw en hoog speelhuisje met trap Compacte speeltoren met glijbaan, populair bij kleine kinderen Op voorraad
€ 342,75 Per stuk incl. BTW