Houten Speeltoestel Irma met 1,75 meter glijbaan en klimwand

CE Keurmerk

Productnummer: SK18076   |   Goedkoop en compact speeltoestel met glijbaan

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 178,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Speeltoestel Irma met 1,75 meter glijbaan en klimwand

  • Speeltoren met een 1,75 meter glijbaan blauw, klimstenen en drie handgreepsets
  • Speeltoren van A-merk Swingking met CE-Keurmerk snel geleverd
  • Glad geschaafd 90 mm dikte staanders, behandeld voor buiten
  • Grondankers en valtegels apart bijbestellen
  • Niet geschikt voor kinderen van 8+
  • Relatief korte glijbaan

Houten Speeltoestel Irma met 1,75 meter glijbaan en klimwand

Zoekt een speeltoestel voor kleine kinderen voor een lage prijs? Speeltoren Irma met glijbaan en klimwand is niet alleen goedkoop, het neemt ook nog eens weinig plaats in in uw tuin. 

Deze houten speetoestel met glijbaan type Irma is voorzien van handgrepen, klimgrepen en een 1,75 meter glijbaan. Het speelplateau met houten trap is niet overdekt. Onderin kunt u buitenspeelgoed opbergen. Vooral kleine kinderen van 3 tot 7 jaar vermaken zich met deze speeltoren.

Dit houten speeltoestel Irma is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is bovendien geen probleem. Het houten speeltoren leveren wij standaard met diverse handgrepen. Tevens wordt de 1,75 meter glijbaan met bevestingsmaterialen standaard bij de prijs meegeleverd. Deze staanders van deze speeltoren van Swingking met glijbaan zijn vervaardigd van vierkant glad geschaafd, dus splintervrij, balkhout van 9 cm dikte.

Deze complete speeltoren Irma wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor alle accessoires, zie ook de foto.  De standaard meegeleverde 1,75 meter glijbaan en de klimgrepen zijn voorzien van het CE-keurmerk. Grondankers (4 stuks) en valtegels dient u wel los bij te bestellen. 

Afwisselen voor jarenlang speelplezier in de buitenlucht

Desgewenst breidt u het speelhuisje uit met leerzame accessoires zoals een stuurwiel, verrekijker, periscoop of speeltelefoon. die u monteert op de reling van het plateau. Vooral kinderen van 3 tot 6 vinden dit erg leuk. 

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Irma met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit speeltoestel met glijbaan en trap heeft circa 15m2 nodig van uw tuin. 

Verbindt de 4 staanders met grondankers (niet standaard meegeleverd), deze draait u naast elke verticale paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed. 

Speciale bezorgdienst voor speeltoestellen in Nederland en België

Houten speeltorens met kant en klare glijbaan zijn best wel lastig te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Irma daarom met speciale busjes in heel Nederland en België. Zo komt uw glijbaan, hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. 

Bestel minimaal 20m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
3-8 jaar Compact Speeltoestel Irma voor kleine kinderen Houten Speeltoestel Irma met 1,75 meter glijbaan en klimwand CE Keurmerk   |   Goedkoop en compact speeltoestel met glijbaan
€ 178,45 Per stuk incl. BTW