Logo Gadero
inspiratieservice

Sus Big Oak - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270128
Energielabel A++
Lichtbereik 5 meter
IP67 - IK09
1 Watt
136 lumen
sus_big_oak_24v_1
sus_big_oak_24v_zijaanzicht
sus_big_oak_24v_achteraanzicht
Per stuk

466,45

incl. BTW

Op voorraad
Details
Breedte
15 cm
Hoogte
100 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van duurzaam robuust Eikenhout

  • Geen kabel in zicht door slimme constructie

  • Lichtbereik: 5 meter gericht licht

  • Voor een landelijke of moderne tuin

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Bruin
Breedte
15 cm
Hoogte
100 cm

Sus Big Oak - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

De Sus Big Oak is met zijn onbehandeld eikenhout, een moderne stoere staande lamp om te zien. Deze staande lamp komt goed tot zijn recht bij het verlichten van een stapstenen pad, een oprit, grindpad of een looppad van uw tuin. Ook langs een oprijlaan is de hij met 100 cm hoogte een unieke verschijning. De fraaie paal van duurzaam eikenhout is 15 cm breed en 15 cm diep. Het mooie aan deze staande LED lamp is dat de kabel verwerkt is in een van onderuit geboorde doorgang, zodat u aan de buitenkant van de lamp geen kabels ziet. Deze handgemaakte buitenlamp past goed bij een landelijke tuin, maar is ook een echte blikvanger in een meer moderne setting. De Sus Big Oak 24V Staande LED buitenlamp wordt geleverd met 5 jaar volledige garantie.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Big Oak 24V Staande LED tuinlamp zit zo in elkaar dat de lichtbron niet direct in het zicht zit, hierdoor wordt u niet verblind. De Sus Big Oak heeft een lichtbereik van 5 meter gericht licht. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatie verlichting langs een oprit of tuinpad in uw tuin. Deze Sus Big Oak van Suslight beschikt over 1 lamp / lichtbron bestaande uit de Sus Mini Sun+. Door het lage stroomverbruik van slechts 1 Watt is deze LED staande buitenlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). De Sus Big Oak heeft een IP waarde van IP67, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden. De Sus Big Oak is zo voorbereid dat deze te plaatsen is op een prefab betonpoer of op een 4 mm dikke RVS voetplaat van 23 x 23 cm. Deze vindt u bij de bijbehorende producten en extra opties.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Big Oak van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Sus Big Oak staande tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.