Logo Gadero
inspiratieservice

Sus Big One Oak RVS - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Productnummer
SL270137
Energielabel A++
Lichtbereik 2 meter
IP Waarde: IP65 – IK08
2,2 Watt
238 lumen
big_one_oak_rvs_24v_led_tuinlamp
big_one_oak_rvs_24v_led_tuinlamp_zijaanzicht
big_one_oak_rvs_24v_led_tuinlamp_achteraanzicht
big_one_oak_rvs_24v_led_tuinlamp_vooraanzicht
Per stuk

479,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 24V Kabelsysteem Suslight

  • 12 stuks SAMSUNG LED lampjes

  • Lichtbereik 2 meter

  • Laag Verbruik 2,2 Watt

Specificaties

Materiaal
Hout
Kleur
Grijs

Sus Big One Oak RVS - Staande LED Buitenlamp 24V Suslight

Met de Sus Big One Oak RVS 24V staande LED tuinlamp, haal je een design verlichting in de tuin. Een uniek ontwerp van hoogwaardige materialen, en met zijn 90 cm hoogte een erg mooie verschijning. De staander van deze Sus Big One Oak RVS tuinlamp is gemaakt van eikenhout en het lichtarmatuur en de voet zijn van RVS316. De lichtkleur van deze staande design tuinverlichting is 2700K - 2850K met een CRI waarde van >85.

Deze moderne LED staande buitenlamp is 90 cm hoog, 14 cm breed en 4 cm diep, je plaatst deze bijvoorbeeld langs een tuinpad of in een border. De staande LED tuinlamp beschikt over een RVS voetplaat met 4 stuks voorgeboorde gaten waardoor deze eenvoudig is te monteren op bijvoorbeeld een terrastegel of houten vlonder. Door het slimme ontwerp met een RVS rond vormgegeven moderne LED Wandlamp heeft de Sus Big One Oak RVS een fraai lichtbereik van 2 meter met een stralingshoek van 110°.

LED Staande Buitenlamp

De Sus Big One Oak RVS 24V Staande LED tuinlamp is zo ontworpen dat de lichtbron niet direct in het zicht zit waardoor u niet verblind wordt. Hiermee komt deze LED staande buitenlamp het best tot zijn recht als indicatieverlichting langs een oprit of tuinpad van uw tuin. Deze Sus Big One Oak RVS van Suslight beschikt over 12 stuks Samsung LED lampjes. Door het lage stroomverbruik van slechts 2,2 Watt is deze LED staande tuinlamp ook energiezuinig (Energielabel A++). De Sus Big One Oak RVS heeft een IP waarde van IP65, wat inhoudt dat deze opritverlichting voor buiten goed bestand is tegen allerhande weersinvloeden.

Installatie LED Staande Buitenlamp

De Sus Big One Oak RVS 24V Staande LED tuinlamp van Suslight is zo ontworpen dat deze heel snel en eenvoudig is te monteren en te installeren. Middels de connector sluit u deze staande buitenlamp eenvoudig aan op het 24V Kabelsysteem van Suslight. Voor het plaatsen van 1 stuks Per LED tuinlamp heeft u minimaal 1 transformator en 24V stroomkabel nodig.

24V Kabelsysteem

Meerdere LED staande buitenlampen langs een oprit of tuinpad plaatsen? Let op! Per staande buitenlamp heeft u telkens 1 stuks T-connector nodig (Aantal lampen minus transformator = het aantal benodigde T-Connectoren). Stroomkabels voor het doorlussen van meerdere LED lampen in uw tuin in een licht circuit vanuit een Transformator zijn leverbaar in diverse lengtematen van 1, 2, 5 tot maar liefst 25 meter. Tussen de transformator en voor de eerste aan te sluiten LED tuinlamp zijn tevens 24V schemerschakelaars leverbaar voor het automatisch in en uitschakelen van het licht wanneer het donker wordt. Kijk voor alle benodigde en verkrijgbare accessoires bij de bijbehorende producten rechts op deze pagina.

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande tuinlampen van Suslight met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw staande LED buitenlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België. Bekijk ook een voorbeeld van een installatieschema waarin de essentie van het unieke 24V Kabelsysteem van Suslight geïllustreerd wordt.