Logo Gadero
inspiratieservice

Composiet tuinschermen

Uw schutting van composiet kunt u hier uit eigen voorraad bestellen. Kies op de pagina uit kunststof composiet tuinschermen, klik door naar bijbehorende composiet schuttingdeuren of maak van losse schuttingplanken zelf een schutting. Kies onder andere uit het gerenommeerde merk Elephant (dus 10 jaar garantie) in ons assortiment. Kies uit diverse maten, kleuren lichtgrijs, antraciet en bruin en bovenal vele soorten schermen. Tot slot alvast een tip, composiet tuinschermen nooit te strak monteren tussen uw palen, geef ze ruimte voor enige werking. Ontdek tevens onze ruimte collectie houten tuinschermen.

Bij het bouwen van een schutting van composiet schermen of planken is het belangrijk dat uw bijbehorende composiet palen en bevestigingsmateriaal gebruikt. Deze palen en montage-artikelen vangen namelijk de werking van deze tuinschermen op. Lees altijd de complete handleiding op de verpakking. Bestel hier voor de beste prijs WPC composiet schermen en deuren van het gerenomeerde merk Elephant Forte en Elephant Design. 

U kunt uw terras plaatsen met 4x50 mm RVS schroeven op 45x70 mm onderbalken. In België zijn terrasplanken met inkepingen voor een onzichtbaar bevestigingssysteem (blind bevestigen) ook erg populair. Zo heeft u geen last van zichtbare schroeven. U gebruikt dan clips aan de zijkant van de plank. De levensduur van hardhout bedraagt gemiddeld ruim 20 jaar; voor lariks en douglas hout en drukgeïmpregneerd hout is dit ongeveer de helft. Binnen hardhout bestaan er diverse duurzaamheidsklassen. Zoals Ipé, Padoek en Bangkirai met duurzaamheidsklasse 1 tot goedkopere soorten als Keruing en Garapa met duurzaamheidsklasse 2/3.

Wilt u alles weten over montage van een terras, welke houtsoorten er voor het terras zijn, hoe u het beste een terras kan monteren of hoe u bijvoorbeeld de duurzaamheid van een terras kunt verlengen? Lees dan alle informatieve blogs van Gadero. Bekijk ook al onze scherp geprijsde vlonderaanbiedingen!

Meest gestelde vragen over composiet tuinschermen

Composiet tuinschermen inspiratie