Logo Gadero
inspiratieservice

Red Class Wood tuinschermen

Ontdek het gemak van schuttingen bouwen met Gadero en bestel hier uw 180x180 cm Red Class Wood tuinschermen inclusief palen, deuren en accessoires voor de beste prijs. De tuinschermen van Red Class Wood leveren we in diverse dichtheden van 15 tot 21 planks. Bij Gadero heeft u ook de keuze uit meer dan 50 vuren en grenen geïmpregneerde naaldhout schermen. Let op, voor Lariks Douglas schermen, hardhout tuinschermen en composiet tuinschermen hebben wij een speciale pagina.

Red Class Wood tuinschermen

Op zoek naar een mooie schutting? Dan heeft u met deze tuinschermen van Red Class Wood een fijne houtsoort. Deze tuinschermen hebben een standaard breedte van 180 cm. De hoogtematen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, namelijk in 90, 130, 150, 180 en het scherm met schuin verloop van 180-90 cm. Dit geldt overigens alleen voor de tuinschermen Red Class Wood Casablanca. Deze Red Class Wood tuinschermen bestaan uit 17, 19 of 21 verticale lamellen van 1,6 cm dik en 14 cm breed. Het scherm is opgebouwd met 2 horizontale liggers en is volledig RVS geschroefd. Doordat de planken glad geschaafd zijn krijgt de schutting een zachte uitstraling. Red Class wood is bovendien ecologisch behandeld voor een langere levensduur dan onbehandeld Lariks Douglas hout.

Door de kunstmatige droging is er sprake van een minimale werking van het product. Deze tuinschermen van Red Class Wood in Lariks Douglas kleur behouden hun fraaie kleur veel langer dan gewoon Lariks Douglas hout, uiteindelijke vergrijst het hout mooi potloodgrijs.  

Red Class Wood tuinschermen inspiratie