Ventolino Trapeze Schommel Lime

Productnummer: DE2389 | Kindvriendelijk polyhemp touw | Geïntegreerde draaiwervel

€ 20,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ventolino Trapeze Schommel Lime

  • Compleet met touwen geleverd
  • Met geïntegreerde draaiwervel

Ventolino Trapeze Schommel Lime

Met deze Ventolino van kunststof in de kleur Lime groen haalt u een combinatie van een schommel en trapaze in huis voor uw kinderen. Kortom met deze unieke Ventolino kunnen kinderen heerlijk slingeren door aan de handgrepen te hangen, ofwel schommelen door op de grepen te zitten en het touw tussen de benen te klemmen. De handgrepen van deze multifunctionel Ventolino zijn ca. 11 cm breed. Door de geïntegreerde draaiwervel / ophangsysteem draait de Ventoline 360 graden in het rond en raakt touw niet in de knoop. 

De Ventolino Trapeze Schommel in de kleur Lime groen wordt als set geleverd inclusief metalen ophangringen en kindvriendelijk polyhemp touw met een touwdikte van 12mm. Het touw heeft een maximale lengte van 250 cm, en is door de handige stelachten in hoogte te verstellen.

Hang deze Ventolino aan uw schommel of speeltoestel met diverse ophangsystemen waaronder een schommelhaak rond of een doorboorhaank met oog. Bekijk ons uitgebreide assortiment met schommel accessoires voor de alternatieven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ventelino lime kleur Ventolino Trapeze Schommel Lime | Kindvriendelijk polyhemp touw | Geïntegreerde draaiwervel Op voorraad
€ 20,95 Per stuk incl. BTW