Autobandschommel Met Touw

Productnummer: DE2379   |   Speciaal Polyhemp Touw   |   Touw in hoogte te verstellen

€ 41,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Autobandschommel Met Touw

Deze autobandschommel zorgt voor eindeloos schommelplezier. Op de bandschommel kunnen twee kinderen tegelijk schommelen. De autoband is een opgepoetste rubberen tweedehands autoband met een diameter van 62 cm en een breedte van 19.5 cm. Deze populaire autobandschommel is geschikt voor vercitaal gebruik. 

Deze autobandschommel wordt als set geleverd  inclusief metalen ophangring en speciaal Polyhemp touw (PH), gemaakt van korte gesponnen kunstofvezels. Het speciale touw ligt fijner in de hand en snijt niet in de huid bij langdurig gebruik. Het touw heeft een een touwdikte van 12mm, heeft een maximale lengte van 120 cm en is door de handige metalen stelachten in hoogte te verstellen. De ringen en stelachten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Hang deze metalen ringenset aan uw schommel of speeltoestel met diverse ophangsystemen waaronder een schommelhaak rond of een doorboorhaak met oog. Meer speeltoestelaccesoires vindt u hier.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
autobandschommelAutobandschommel Met Touw   |   Speciaal Polyhemp Touw   |   Touw in hoogte te verstellen Ruim op voorraad
€ 41,95 per stuk incl. btw