Logo Gadero
service

Vlonderplank Ipe Hardhout 2.1 x 14.5 cm Glad Geschaafd voor Deckwise Clips PREMIUM FAS kwaliteit

Productnummer
LDS26022-21-145-2150
Duurzame vlonderplanken
Geschikt voor montage met clips
Luxe uitstraling
model_vlonderplank_ipe_fas_21_145_deckwise
model_vlonderplank_ipe_hardhout
model_hardhout_ipe_vlonderpland
model_3_3
model_ipe_deckwise
Aanbieding
Per stuk,vanaf
40,95

36,85

incl. BTW

114,24 per ㎡

4 varianten op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
215 cm
Breedte
14,5 cm
Kies afmetingen
1 - 5 dagen
190 stuks
40,9536,85
1 - 5 dagen
29 stuks
46,7542,07
1 - 5 dagen
376 stuks
58,2552,42
1 - 5 dagen
66 stuks
63,7557,37
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Te bevestigen met clips (los bijbestellen) voor onzichtbare bevestiging

  • Zeer hoogwaardige houtsoort met lange levensduur

  • Luxe glad geschaafde terrasplanken

  • Maar weinig tussenruimte nodig

  • Clips los bij bestellen

  • Premium FAS is spintvrij, zonder gebreken en weinig kleurverschil, prijs ligt echter wel iets hoger

Specificaties

Afwerking hout
Glad geschaafd
Materiaal
Hardhout
Houtsoort
Ipé
Kleur
Bruin
Breedte
14,5 cm
Dikte
2,1 cm
Benodigde per m2
3.1

Vlonderplank Ipe Hardhout 2.1 x 14.5 cm Glad Geschaafd voor Deckwise Clips PREMIUM FAS kwaliteit

Voor een mooie (bijna) naadloze vlonder van hardhout gebruikt u deze 2.1 x 14.5 cm glad geschaafde terrasplanken van Ipé hardhout. Deze vlonderplanken monteert uonzichtbaar met behulp van Deckwise clips. Hierdoor hoeft u maar weinig tussenruimte aan te houden. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen zichtbare schroefkoppen in uw houten terras heeft. Het resultaat is een hele strakke vlonder.

Premium FAS Kwaliteit Ipé hardhout

Dit ipé hardhout van hoogwaardige FAS Premium kwaliteit. Dat betekent geen gebreken in het hout, alleen zeer kleine noestjes, geen spintranden en éénkleurig en dus een egale vergrijzing. Het kent verder nagenoeg weinig werking, heeft een lange levensduur en ook nog een prachtige kleur. Alles wat u voor uw vlonder wenst in één vlonderplank. FAS staat voor First at selection, dat betekent de eerste keuze planken! De prijs ligt een behoorlijk stuk hoger dan NonFAS No.1, echter is dit zeker te zien. Beide varianten (FAS en NonFAS) zijn erg divers. Lees daarom voor u de aankoop doet onze blog over de verschillen tussen NonFAS en FAS Ipé hardhout. Zo weet u zeker dat u geen verkeerde verwachtingen heeft van dit product.

Vlonderplanken monteren met clips

Zoals eerder gezegd is ipé hardhout een zeer stabiele houtsoort, wat het geschikt maakt voor montage met clips. Deze vorm van plaatsen heeft als voordeel dat u automatisch de benodigde 5 mm tussenruimte aanhoudt. Bovendien hoeft u niet in uw vlonderplanken te schroeven, waardoor er geen schroefkoppen te zien zijn. Dit maakt uw vlonder tot een mooi geheel. Deze planken voor deckwise clips hebben een groef aan de zijkant om de clips aan de plank te bevestigen. Deze groef is zo geplaatst dat het niet uitmaakt welke kant van de plank u bovenop legt. U kiest dus zelf welke kant u aan de zichtzijde plaatst. Als er dan een oneffenheid op de plank te zien is, kunt u die kant gewoon naar onder plaatsen. Dit is een voordeel ten opzichte van andere clips, waarbij de planken meestal maar op één manier te monteren zijn.

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze ipe 21x145 mm plank glad geschaafd voor clips. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.

Terrasplank Ipé hardhout

Deze 21 x 145 mm glad geschaafde hardhouten vlonderplanken zijn gemaakt van hoogwaardig Ipé hardhout. Deze is één van de beste houtsoorten op dit moment verkrijgbaar. Ipé heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat (bij goede montage & onderhoud) met gemak 30 jaar mee. Deze houtsoort heeft een uiteenlopende kleur van groen/bruin tot roodbruin. Ipé hardhout kent een prachtige vergrijzing, waarbij het een van de weinige houtsoorten is waarbij de houtnerf nog te zien is. Door de dichte structuur neemt ipé bijna geen vocht op. Dit zorgt ervoor dat de planken relatief stroef blijven. Deze glad geschaafde planken hebben een moderne uitstraling en geven uw terras een luxe uiterlijk.

Hardhouten vlonderplanken met clips monteren

Deze hardhouten 2.1 x 14.5 cm vlonderplanken zijn gemaakt om blind te monteren met deckwise clips. Door de clips houdt u standaard al de benodigde 5 mm tussenruimte aan. Bevestig de clips op hardhouten balken van 45 x 70 mm of 40 x 60 mm en houd daarbij zo’n 30 cm tussen de clips aan. Vervolgens kunt u de planken in de clips schuiven. Om ervoor te zorgen dat deze hardhouten vlonderplanken langer hun kleur behouden kunt u ze behandelen met bankirai olie. Zorg ook altijd voor goede ventilatie, dit is essentieel als u de volle levensduur van deze planken wilt benutten.

Niet de vlonderplanken die u zocht? Bekijk dan ook onze meest verkochte vlonderplanken voor een alternatief. Bij onze ipé vlonderplanken vindt u al onze terrasplanken van deze prachtige hardhoutsoort.

Bijbehorend bij dit product