Houten Terrasplanken voor clips

Deze houten terrasplanken zijn geschikt voor blinde bevestiging met clips. Alleen stabiele houtsoorten met weinig werking zijn geschikt voor deze zogenaamde onzichtbare montage met clipsysteem. Luxe hardhouten vlonderplanken voor clips worden ook wel buitenparket vloeren genoemd. Kies uit diverse luxe hardhout soorten terrasplanken met sponning voor clips zoals Ipe, Padouk, Afrikulu, Mukulungu en Bankirai. De hardhouten terrasplanken voor clips zijn zowel met groeven als glad geschaafd verkrijgbaar bij houthandel Gadero. U dient rekening te houden met een levertijd van 1 a 2 weken. Wilt u liever kunststof terrasplanken? Bekijk ook onze composiet terrasplanken voor clips montage.

48 uurs geleverd

Houten Terrasplanken voor clips

Bij het leggen van een terras met vlonderplanken geschikt voor clips is het een must u strikt te houden aan de leginstructies. Belang is de balkafstand van meestal 35 cm hart tot hart te hanteren en bij kopse naden (rond het midden van uw terras) altijd een extra balk en clip te plaatsen zodat u nooit 2 planken op 1 clip laat hangen. 

U wilt een luxe terras maken? Steeds meer mensen kiezen voor hardhouten vlonderplanken met sponning voor blinde bevestings met B-fix clips. Glad geschaafde vlonderplanken zijn eenvoudig schoon te vegen met stevige bezem en water. Dat maakt vlak geschaafde terrasplanken minder glad dan planken met groeven waar meer alg en vuil in blijft hechten. Alles valt en staat met regelmatig even de bezem er over. En dat gaat nogmaals bij gladde planken een stuk gemakkelijker. 

Vlonderplanken voor clips leggen

Ontdek in deze doe het zelf video handige montage tips voor het leggen van een terras met b-fix clips.

Bekijk ook de pagina massieve composiet vlonderplanken voor kunststof planken met blinde clips bevestiging. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode