#38 Vlonderverlichting plaatsen in houten vlonder

In deze aflevering van Gadero TV gaan we aan de slag met vlonderverlichting van Elephant voor uw houten vlonder! Deze spotjes werken op zonne energie, oftewel: geen gedoe met stroom en bedrading.

Als u terrasverlichting gaat plaatsen is het belangrijk dat u goed nadenkt waar u deze wilt plaatsen. Hou daarbij rekening met de locaties van de onderbalken en piketpalen indien uw vlonder hierop gebouwd hebt. Zodra dit duidelijk is maakt u met een ronde zaag van 75 mm midden in uw vlonderplanken voorzichtig een gat. Daarna plaatst u de vlonderverlichting eenvoudig in uw houten terras.

Let op: de eerste 1 á 2 dagen na installatie werken deze solar vlonderlampen nog niet, pas nadat ze zijn opgeladen door de zon gaan ze branden. Belangrijk is dat u de spotjes regelmatig even goed schoonmaakt. Anders worden de lampjes dof en is het effect natuurlijk snel minder.

Welk gereedschap heeft u nodig?

  • Ronde zaag van 75 mm
  • Schroevendraaier kruiskop
  • Bezem
  • Rolmaat

Mis nooit meer houten terras aanbiedingen, doe het zelf tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram