Cortenstaal Plantenbak 50 x 90 x 50 cm - Bloembak

Productnummer: WV8746 Cortenstaal rechthoekige plantenbak   |   Roestbruin   |   50x90x50 cm

Voor- en nadelen van Cortenstaal Plantenbak 50 x 90 x 50 cm - Bloembak

  • Hoogwaardig materiaal
  • Zeer lange levensduur
  • Inclusief bevestigingsmaterialen
  • Kan vlekken achterlaten op bestrating

Cortenstaal Plantenbak 50 x 90 x 50 cm - Bloembak

Zoekt u een rechthoekige plantenbak van cortenstaal in de kleur roestbruin? Deze roestkleurige bloembak is ideaal voor het planten van kleine bomen, bloemen of vaste planten. Deze trendy en moderne plantenbak is niet alleen praktisch, maar staat ook nog eens erg mooi op een terras of vlonder. Een plantenbak van cortenstaal is een duurzame keuze, het staal roest maar zal hierdoor niet verzwakken. De afmetingen van deze rechthoekige bloembak zijn 50 x 90 x 50 cm, wat maakt dat deze plantenbak heel geschikt is om meerdere soorten bloemen en planten in te zetten. De inhoud van deze rechthoekige bak voor planten, is 225 liter en de dikte van het staal is 1,5 mm, de bovenrand van de plantenbak is 2,5 cm breed.

Plantenbak plaatsen en montage

Het in elkaar zetten en plaatsen van deze cortenstaal plantenbak is vrij eenvoudig. Vanwege het gewicht van stalen plantenbakken, is het wel aan te raden om vooraf te bepalen waar de bloembak komt te staan. Vervolgens plaatst u de zijkanten in een hoek van 90 graden op elkaar en bevestigt u deze aan elkaar met de bijgeleverde bouten en moeren (steeksleutel meegeleverd). Hierna kan de bak gevuld worden met potgrond, planten en bloemen. Dankzij het gat in de bodem, zal teveel aan water altijd wegvloeien. Let op: Cortenstaal plantenbakken hebben als eigenschap dat het op natuurlijke wijze roest, daardoor kan het zijn dat deze in het begin door regen een lichte roest kleur afgeeft. Afhankelijk van de ondergrond, zou dit kunnen zorgen voor vlekken op uw bestrating of vlonder.

Bekijk ook de rest van het aanbod vierkante bloembakken, rechthoekige plantenbakken of wellicht wilt u liever een houten plantenbak?


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Cortenstaal Plantenbak 50 x 90 x 50 cm - Bloembak Cortenstaal Plantenbak 50 x 90 x 50 cm - Bloembak Cortenstaal rechthoekige plantenbak   |   Roestbruin   |   50x90x50 cm Op voorraad
€ 179,95 Per stuk incl. BTW