Logo Gadero
service

Cortenstaal Plantenbak 60 x 120 x 60 cm - Bloembak

Productnummer
WV8749
Cortenstaal rechthoekige plantenbak
Roestbruin
60x120x60 cm
i_wovar_cortenstaal_plantenbak_60_x_120_x_60_cm_bloembak_2_jpeg
i_wovar_cortenstaal_plantenbak_60_x_120_x_60_cm_bloembak_3_jpeg
i_wovar_cortenstaal_plantenbak_60_x_120_x_60_cm_bloembak_1_jpeg
i_wovar_cortenstaal_plantenbak_60_x_120_x_60_cm_bloembak_4_jpeg
Per stuk

248,95

incl. BTW

12 stuks op voorraad
48 uur
Details
Breedte
120 cm
Hoogte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Hoogwaardig materiaal

  • Zeer lange levensduur

  • Inclusief bevestigingsmaterialen

  • Zeer ruime plantenbak

  • Kan vlekken achterlaten op bestrating

  • op=op partij

Specificaties

Materiaal
Corten staal
Kleur
Bruin
Breedte
120 cm
Hoogte
60 cm

Cortenstaal Plantenbak 60 x 120 x 60 cm - Bloembak

Met deze kanjer van een cortenstaal plantenbak, in de kleur roestbruin, maakt u echt het verschil in de tuin, op het terras of op een vlonder. De rechthoekige bloembak biedt echt heel veel ruimte voor het planten van kleine bomen, bloemen of vaste planten. Dit grootformaat plantenbak is niet alleen heel praktisch vanwege zijn formaat, maar staat dankzij de moderne uitstraling ook nog eens heel mooi. De afmetingen van deze rechthoekige bloembak zijn 60 x 120 x 60 cm, wat maakt dat deze plantenbak heel geschikt is om diverse soorten bloemen en planten in te zetten. De inhoud van deze rechthoekige bak voor planten, struiken en bloemen, is 432 liter en de dikte van het staal is 1,5 mm, de bovenrand van de plantenbak is 2,5 cm breed. Een plantenbak van cortenstaal is een duurzame keuze, het staal roest maar zal hierdoor niet verzwakken.

Plantenbak plaatsen en montage

Het in elkaar zetten en plaatsen van deze cortenstaal bloembak is vrij eenvoudig. Vanwege het gewicht van stalen plantenbakken, is het wel aan te raden om vooraf te bepalen waar de bloembak komt te staan. Vervolgens plaatst u de zijkanten in een hoek van 90 graden op elkaar en bevestigt u deze aan elkaar met de bijgeleverde bouten en moeren (steeksleutel meegeleverd). Hierna kan de bak gevuld worden met potgrond, planten en bloemen. Dankzij het gat in de bodem, zal teveel aan water altijd wegvloeien. Let op: Cortenstaal plantenbakken hebben als eigenschap dat het op natuurlijke wijze roest, daardoor kan het zijn dat deze in het begin door regen een lichte roest kleur afgeeft. Afhankelijk van de ondergrond, zou dit kunnen zorgen voor vlekken op uw bestrating of vlonder.

Bekijk ook de rest van het aanbod vierkante bloembakken, rechthoekige plantenbakken of wellicht wilt u liever een houten plantenbak?