Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat

Productnummer: DE10095 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grenen blokhutprofielen

Aangepaste levertijd

€ 189,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief grenen blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting van stapelhout met antraciet betonpalen met gleuf
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Geen afdeklat meegeleverd

Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat

Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare grenen blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero. Dit complete betonpaal systeem wordt standaard geleverd inclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur antraciet, onderplaat antraciet glad 180 cm en 28 mm dikke grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm.

De meegeleverde 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm.  

Deze betonpaalschutting met blokhutprofielen geven een strak geheel. U kunt ook kiezen voor het vullen van uw schuttingwand met dubbel rabat planken, deze hebben een ronding aan de bovenkant en zorgen voor dat uw houten wand even onderbreekt. U dient dan deze schutting zelf samen te stellen. 

Plaatsen:

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 16 stuks glad geschaafde grenen blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde 16 stuks meegeleverde 28 mm grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,4 cm, sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste grenen stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Hoe werkt bestellen?

U bestelt altijd compleet per deel wat u op de foto ziet. Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 12 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u dus 1 betonnen beginpaal met 1 sleuf, 1 eindpaal met 1 sleuf en 11 tussenpalen met sponningen voor de onderplaat aan weerszijden. Daarbij krijgt u 12 betonnen onderplaten van 180 cm breed en 12 sets grenen geïmpregneerde blokhutprofielen. Per deel krijgt u 16 stapelrabat blokhutprofielen van 28 mm dikte die onder hoge druk zijn geïmpregneerd, zo komt u op een erfafscheiding van ongeveer 200 cm hoog. Er worden geen afdeklatten meegeleverd zodat u deze naar eigen smaak los mee kunt bestellen.

Ook verkrijgbaar met stapelbare planken in steigerhout kleur, met zwarte profielen of Lariks Douglas rabatdelen.

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grenen blokhutprofielen
€ 189,95 Per stuk incl. BTW