Logo Gadero
service

Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat

Productnummer
DE10095
zqvrd
sleufpaal_beton_stapelrabat_6
Per stuk

199,45

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
280 cm
Hoogte
200 cm
Materiaalsoort
Beton
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met 16 grenen geimpregneerde blokhutprofielen en 1 betonnen onderplaat

  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk

  • Volledig dichte schutting van stapelhout met antraciet betonpalen met gleuf

  • 2-zijdig gelijk aanzicht, 28 mm houten planken

  • Geen U-profiel afdeklat meegeleverd

  • Exclusief sleufpalen beton Zaan

Specificaties

Materiaalsoort
Beton
Materiaal
Beton
Product type
Betonpalen
Kleur
Antraciet
Lengte
280 cm
Dikte
11,5 cm
Hoogte
200 cm

Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Grenen Blokhutprofielen en onderplaat

Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare grenen geïmpregneerde blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij Online Houthandel Gadero. Let op, dit betonpaal systeem wordt standaard geleverd exclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen Zaan geleverd,

Wat krijgt u wel/niet bij dit pakket

Dit schutting pakket bevat 1 onderplaat antraciet glad 180 cm en 16 stuks 28 mm dikke geïmpregneerde grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen. Dit complete betonpaal systeem wordt exclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen Zaan (in de kleur antraciet of wit-grijs) en zonder U-profiel geleverd. Deze dient u los bij te bestellen.

Bestel betonpalen met sleuf type Zaan mee

De bijbehorende 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm inclusief onderplaat.

Deze betonpaalschutting met blokhutprofielen geven een strak geheel. U kunt ook kiezen voor het vullen van uw schuttingwand met dubbel rabat planken van 28 mm dikte, deze hebben een ronding aan de bovenkant en zorgen voor dat uw houten wand even onderbreekt. U dient dan deze schutting zelf samen te stellen.

Plaatsen:

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 16 stuks glad geschaafde grenen blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde 16 stuks meegeleverde 28 mm grenen blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,4 cm, sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste grenen stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal.

Let op! Voor deze type Zaan betonsleufpalen is geen hoekpaal en driesprongpaal leverbaar.