Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met zwart Stapelrabat en onderplaat

Productnummer: DE10099 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm zwart vuren blokhutprofielen

Aangepaste levertijd 10 werkdagen

€ 219,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met zwart Stapelrabat en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief Vuren blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting van zwart vuren stapelrabat
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Geen afdeklat meegeleverd

Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met zwart Stapelrabat en onderplaat

Bestel nu eenvoudig uw complete betonpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare vuren blokhutprofielen en betonnen onderplaat bij houtshop Gadero. Dit complete betonpaal systeem wordt standaard geleverd inclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur antraciet, onderplaat antraciet glad 180 cm en 28 mm dikke vuren stapelbare blokhutprofielen in de kleur zwart gedompeld met een lengte van 180 cm.

De meegeleverde 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 28 mm breed en 25 mm diep. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm.  

Plaatsen gleufpalen met stapelrabat (blokhutprofielen):

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 17 stuks glad geschaafde vuren blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde 17 stuks meegeleverde 28 mm vuren blokhutprofielen in zwarte kleur met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,2 cm, in de sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Let op, de laatste en bovenste vuren stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Hoe werkt bestellen?

Een rekenvoorbeeld: bestelt u 5 stuks van deze betonpaal met sponning set dan krijgt u 5 delen van 180 cm breed inclusief beginpaal, tussenpaal en eindpaal met sleuf. Daarbij leveren we 5 onderplaten van 180 cm breed en 5 sets zwart rabathout voor het vullen van uw schutting. Ook kunt u bij uw bestel-opmerkingen aangeven dat u uw een tussenpaal wilt vervangen voor een hoekpaal.

Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 6 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u 6 delen van wat u op de fot ziet. U ontvangt dan 1 beginpaal met 1 sleuf, 1 eindpaal met 1 sleuf en 5 tussenpalen met sponningen aan weerszijden. Daarbij krijgt u 6 betonnen antraciet onderplaten van 180 cm breed en 6 sets vuren blokhutprofielen in de kleur zwart gedompeld. Per deel krijgt u 17 stapelrabat blokhutprofielen in de kleur zwart, zo komt u precies op een schutting van 200 cm hoog. Er worden geen afdeklatten meegeleverd zodat u deze naar eigen smaak los mee kunt bestellen. 

Wilt u de black wash stapelbare profielen pikzwart hebben, bestel dan Maxrelease Zwart 2,5 liter mee. 

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
zwart gedompeld Kant en klare betonpaal schutting met zwart Vuren blokhutprofielen Schutting betonpaal met sleuf Antraciet met Zwart Stapelrabat Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm zwart vuren blokhutprofielen
€ 219,95 Per stuk incl. BTW