Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Grijs Stapelrabat en onderplaat

Productnummer: DE99125 Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grijs stapelrabat

Aangepaste levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 182,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Grijs Stapelrabat en onderplaat

  • Betonsysteem inclusief grijze blokhutprofielen en betonnen onderplaat
  • Kant en klaar bestellen, geen rekenwerk
  • Volledig dichte schutting en duurzaam
  • 2-zijdig gelijk aanzicht
  • Geen afdeklat meegeleverd

Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Grijs Stapelrabat en onderplaat

Koop hier uw complete betonnen gleufpaal schutting met een hoogte van 200 cm, inclusief stapelbare vuren blokhutprofielen in de kleur oud grijs (steigerhout grijs) en betonnen onderplaat bij Gadero. Dit complete betonpaal systeem wordt standaard geleverd inclusief 10 x 10 cm beton sleufpalen in de kleur wit/grijs, onderplaat wit/grijs glad 180 cm, 2 geïmpregneerde opvullatten voor de betonpalen en 28 mm dikke vuren blokhutprofielen met een lengte van 180 cm.

De meegeleverde 270 hoge sleufpalen hebben een dikte van 10 x 10 cm en een sponning van 38 mm breed en 25 mm diep. Dankzij de meegeleverde vullat blijven de 28 mm dikte latten mooi in de sponning zitten. De totale sleuflengte van de meegeleverde betonpalen is 204 cm.  

Hoe deze betonnen schutting met hout plaatsen:

Plaats de 270 cm hoge beginpaal 70 cm diep in de grond. Let op! De sleufpaal dient waterpas in de grond te worden geplaatst. De 24 cm hoge onderplaat van beton plaats u onderaan de sleuf, 4 cm in de grond. Zo houdt u een hoogte van 180 cm over voor het paatsen van de meegeleverde 17 stuks glad geschaafde vuren blokhutprofielen (ook wel stapelrabat genoemd). De tweede sleufpaal plaatst u tevens 70 cm in de grond met een tussenruimte van 175 cm ten opzichte van de beginpaal. Wanneer de twee sleufpalen waterpas in de grond heeft geplaats, dient u de meegeleverde vullatten in de sponningen van de sleufpalen te plaatsen. Zo ontstaat een ruimte tussen de palen in de breedte van exact 180 cm. Stapel nu de 17 stuks meegeleverde 28 mm vuren blokhutprofielen met een lengte van 180 cm en een werkende hoogte van 11,2 cm, een voor een tussen de sleufen van de palen. Let op, de laatste en bovenste lariks stapelplank dient u in de lengte door te zagen om exact op de hoogte van de sleufpalen uit te komen.  

De totale breedte complete betonpaal schutting bedraagt 195 cm. 1 betonpaal met sleuf + 180 cm stapelrabat geeft een breedte van 185 (je maat om mee te rekenen). Tel hier 10 cm bij op voor de eindpaal. Let op, de blokhutprofielen leveren wij in lengte 360 cm en dient u zelf op maat te zagen in 180 cm delen.

Hoe werkt bestellen?

Wij leveren alles per deel, u krijgt zo met 1 klik precies wat u op het plaatje ziet. Per deel krijgt u 1 beginpaal, 1 onderplaat, stapelrabat planken en eindpaal. Bestelt u van dit product bijvoorbeeld 8 stuks via uw winkelwagen. Dan krijgt u dus 1 beginpaal met 1 sleuf, 1 eindpaal met 1 sleuf en 7 tussenpalen met sponningen aan weerszijden. Daarbij krijgt u 8 betonnen onderplaten van 180 cm breed en 8 sets vuren blokhutprofielen. Per deel krijgt u 17 stapelrabat blokhutprofielen, zo komt u op een schuttinghoogte van circa 2 meter. Per paal krijgt u 1 vullat, zodat uw blokhutplanken niet kunnen klapperen. Er worden geen afdeklatten meegeleverd zodat u deze naar eigen smaak los mee kunt bestellen.

Extra rekenvoorbeeld: bestelt u 5 stuks van deze betonnen gleufpaal met sponning set dan krijgt u 5 delen van 180 cm breed inclusief beginpaal, tussenpaal en eindpaal met sleuf. Daarbij leveren we 5 onderplaten en 5 sets hout in de kleur oud grijs voor het vullen van uw schutting. 

Wij adviseren niet om onze gewone 3x20 cm steigerplanken in de gleufpalen te plaatsen, deze hebben geen mes en groef. Zo heeft u kans op kieren door houtwerking. 

Let op! Voor deze type sleufpalen is geen hoekpaal leverbaar.


Vragen & antwoorden over dit product

Goedendag, Zijn deze steigerplanken dan ook behandeld / beschermd / geïmpregneerd, vriendelijke groet, paul de Koning

Dit stapelrabat is geïmpregneerd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klare betonpaal schutting met Vuren blokhutprofielen Schutting betonpaal met sleuf Wit/Grijs met Steigerhout grijs Stapelrabat Complete betonpaal schutting inclusief 28 mm grijs stapelrabat
€ 182,95 per stuk incl. btw