Catrock Bruin Zwart Gekloofd 31 x 11.5 x 10 cm

Productnummer: EX70205-Bruin-Zwart   |   Eenvoudig te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border   |   Te bestellen per 24 stuks

Levertijd 1-7 werkdagen Levertijd 1-7 werkdagen

€ 4,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Catrock Bruin Zwart Gekloofd 31 x 11.5 x 10 cm

  • Natuurlijke uitstraling
  • Warme kleur
  • Ideaal voor verhoogde borders maken
  • Gekloofde stenen
  • Te bestellen per 24 stuks

Catrock Bruin Zwart Gekloofd 31 x 11.5 x 10 cm

Bent u op zoek naar een muurelement met een natuurlijke uitstraling, maar voor een betaalbare prijs? Bekijk dan eens de Catrock Bruin Zwart Gekloofd in de afmeting 31 x 11.5 x 10 cm van A-merk producent Excluton. Dit stapelblok past perfect in de natuurlijke tuin door zijn robuuste uitstraling die erg aan natuursteen doet denken. 

Het alternatief voor natuursteen elementen

De aangegeven prijs van de Catrock stapelstenen is per laag van 24 stenen. De catrock stenen Bruin / Zwart zijn gebroken, ofwel gekliefd of gekloofd, over de lengterichting waardoor de natuurlijke granulaten aan het oppervlak zichtbaar worden. Deze natuurlijke uitstraling van Catrock stapelblokken lijken erg op graniet blokken. De catrock stapelstenen zijn maatvast en relatief goedkoop ten opzichte van natuurstenen blokken / muurelementen.

De Catrock stenen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een lage afscheiding, vijverrand, lage tuinmuur of een border. Bestel borderstenen voor uw tuin samen met steenlijm of snelcement, siergrind en uw terras bestrating bij Gadero. 

Niet het muurelement dat u zocht?

Bent u op zoek naar een ander muurelement? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Of neem ook eens een kijkje in ons aanbod Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Beste, ivm. dit product: Is de bestelhoeveel per stapelblok of per 24 stuks? Omwille van transportkosten, geschiedt het transporrt vanuit Nederland of Belgie Met vriendelijke groeten, René

Wij leveren helemaal niet in België helaas. Steen wordt rechtstreeks door de fabrikant geleverd vanwege het enorme gewicht. Dit is dan ook de reden dat er alleen sierbestrating op de Nederlandse website staat en niet op de Belgische website. De fabrikant beschikt over vrachtwagens met daarop een kraan. Deze kraan is nodig om steen uit te kunnen leveren en maakt het transport erg kostbaar. We hopen op termijn wel te kunnen leveren in Belgie, maar op het moment is dit nog te kostbaar. Een particuliere levering zou voor u zo'n €250,- aan transportkosten met zich meebrengen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Warme kleur catrock bruin zwart strak Catrock Bruin Zwart Gekloofd 31 x 11.5 x 10 cm   |   Eenvoudig te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border   |   Te bestellen per 24 stuks
€ 4,25 Per stuk incl. BTW