Stone Walling Naturel 18 x 42 x 8 cm Verona - Excluton

Productnummer: EX702350V   |   BR   |   Stone Walling naturel muurelement Verona

€ 99,89 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stone Walling Naturel 18 x 42 x 8 cm Verona - Excluton

  • Uniek patroon aan de voorkant van de stenen
  • Ondanks bijzonder patroon zeer eenvoudig te leggen
  • Geeft een robuuste uitstraling

Stone Walling Naturel 18 x 42 x 8 cm Verona - Excluton

Zoekt u fraaie stapelblokken met een natuurlijke uitstraling voor bijvoorbeeld een borderverhoging? Check dan deze Stonewalling lijn van Excluton. Deze Stone Walling naturel Verona muurelementen zijn gemaakt van beton en worden geleverd in het formaat 18 x 42 x 8 cm per laag van 0,78 m2. Stone Walling naturel heeft de kleur Verona waardoor het een natuurlijke uitstraling geeft.

Ook eenvoudig zelf te stapelen

Ondanks het unieke patroon van deze stapelblokken zijn deze erg eenvoudig te leggen. De stenen zijn namelijk alleen aan de voorkant voorzien van een motief. De rest van de steen is helemaal strak en recht zoals een normaal stapelblok. Hierdoor zijn ze erg eenvoudig in elke willekeurige volgorde op te stapelen. 

Belangrijk bij het bestellen

Wel moet u opletten dat Stone Walling naturel per laag wordt verkocht. Stel uw wilt 100 m2 aan muurelementen bestellen, dan zult u in dit geval 100/0,78 = 128,51 afgerond 129 lagen moeten bestellen. Daarnaast moet u ook rekening houden met een snijverlies van 8% bovenop de 129 lagen.

Bestel Stone Walling Verona voor een aantrekkelijke prijs bij steenhandel gadero.nl. Is dit toch niet het muurelement dat u zocht? In ons uitgebreide assortiment muurelementen en stapelblokken vindt u altijd wat u zoekt. Combineer uw nieuwe stapelblokken met split en grind voor een sierlijke afwerking. Bestel vandaag nog en wij bezorgen binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Ik wil een border aanleggen in de tuin. In totaal zo’n 250cm lengte en wil 2 lagen gebruiken, doe ik de berekening 2,50 X 0,16 / 0,78 = 0,51.. dus 1 laag bestellen. Andere vraag, omdat ik hoekjes om moet leggen.. zijn deze stenen eenvoudig te snijden/in te korten?

U heeft inderdaad aan 1 laag genoeg. De stenen zijn van beton en dus door te slijpen met een diamant slijper of een andere slijpschijf geschikt voor beton. 

Ik wil 2 muurtjes maken, 1 muurtje van 330 cm lang en 1 muurtje van 6 meter lang, beidde 4 stenen hoog. Dan kom ik uit op een hoogte van 32 cmm klopt dit? Hoeveel moet ik dan bestellen om dit te berewerkstellen?

De hoogte klopt inderdaad. U heeft een oppervlakte van 2,976 m2 (9,6 x 0,32). Dit betekent dat u 3 lagen van 0,78m2 nodig heeft (2,976 / 0,78).

Ik wil een muurtje maken van 7 meter lang en 30 cm hoog. Ik kom dan op 3 x 0.78m2. Heb ik daar ook lijm voor nodig? Moet daar nog iets van fundering onder? Vast bedankt voor het advies. Groet, Marco

Wij raden aan om onder een muurtje een opsluitband te plaatsen van 6 x 20 of 6 x 30 cm. Deze zorgt ervoor dat de boel niet verzakt. Wanneer u hoger dan 4 blokken gaat bouwen (circa 60cm) dient u een fundering aan te leggen. Vaak gebeurt dit in de vorm van cement. U dient de blokken inderdaad te verlijmen met steenlijm zodat ze niet van elkaar af glijden/ schuiven. In dit geval heeft u inderdaad 7 x 0,3 = 2,1 // 2,1 : 0,78 = 2,7 dus afgerond 3 lagen nodig.

Hallo, Hoeveel blokken zit er in 0.78m2 voor €38.95? grt

Er zitten 21 stenen in een laag van 0,78 m2 en 4 van deze lagen in een pak

Kun je deze elementen ook op verstek zagen? Welke machine of gereedschap hiervoor nodig?

Dit moet geen probleem zijn. U kunt een haakse slijper gebruiken met een schijf die geschikt is voor beton.

Hoe verwerk ik deze betonelementen? Moet dit gemetseld worden of kan dit gewoon gestapeld worden?

Metselen of gebruik onze populaire steenlijm. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek patroon stone walling stapelblokken verona Stone Walling Naturel 18 x 42 x 8 cm Verona - Excluton
Stone Walling naturel muurelement Verona
Op voorraad
€ 99,89 Per m2 incl. BTW