Granibielzen Zwart Graniet 14 x 15 x 60 cm gekloofde stapelblokken

Productnummer: EX70202-Zwart   |   Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament

€ 12,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 48 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Granibielzen Zwart Graniet 14 x 15 x 60 cm gekloofde stapelblokken

  • Robuuste uitstraling, natuurlijke look and feel
  • Voodelen van beton en uitstraling van graniet
  • Luxe antraciet zwarte kleur
  • Ideaal voor borderwerk

Granibielzen Zwart Graniet 14 x 15 x 60 cm gekloofde stapelblokken

Deze 15x15x60 cm stapelbare granibielzen zijn zwart van kleur. De naam doet vermoeden dat de stapelblokken gemaakt zijn van graniet, maar dit is niet het geval. De blokken zijn gemaakt van beton en vervolgens doormidden geknipt. Er zijn bepaalde grondstoffen die ervoor zorgen dat de blokken aan de gekloofde zijde dezelfde uitstraling hebben als graniet. Dit komt omdat de mineralen zichtbaar zijn en schitteren in de zon.

Creëer een natuurlijk geheel

Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding of verhoging van deze granibielzen. Dankzij de natuurlijke structuur hebben deze stapelblokken een zeer natuurlijk uitstraling en vallen ze mooi weg in uw tuin. Deze graniet bielzen ofwel stapelstenen kunnen gebruikt worden voor het maken van borders, vijvers, trappen, een plantenbak of bijvoorbeeld een tuinmuur. Deze Granibiels Zwart van Excluton is veelzijdig in toepassing, en geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling. 

Deze betonnen blokken met graniet look in de maat 15 x 15 x 60 cm zijn verkrijgbaar in de kleuren: Graniet grijs, Room en Zwart. Ontdek het gemak van online stapelstenen kopen bij sierbestratinghandel Gadero.nl. Het adres voor stapelblokken, terrasstenen en meer.

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Welk advies kunnen jullie geven, als je deze stenen voor n border gebruikt? Hoe zorg je ervoor dat de hoeken ook ‘gekloofd’ zichtbaar zijn?

Door de stenen schuin af te slijpen en aan elkaar te lijmen.

goede morgen bestaat er een afdeksteen voor op de graniebilzen te plaatsen 15* 15* 60* grijs of zwart??? groetjes dorine

Er is geen afdeksteen die hier standaard bij hoort. 

Dag, Zijn de granibielzen (EAN: 8718246042006) aan twee kanten ruw?

Deze zijn aan 1 zijde ruw

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Granibiels zwart gekloofd Granibielzen Zwart Graniet 14 x 15 x 60 cm gekloofde stapelblokken   |   Maak eenvoudig een mooie natuurlijke afscheiding, vijver, trap of blokhutfundament Op voorraad
€ 12,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt