Logo Gadero
service

Composiet Timmdek vlonderplank The Alps 2.3 x 14 cm Valley Mist

Duurzame composiet vlonderplanken
Montage met clips
model_the_alps_valley_mist_sfeer
model_alps_valley_mist_deck_front
model_alps_valley_mist_deck_back
model_file085
model_file090
model_file099
model_file114
model_file137
model_file128
Vanaf

22,95

incl. BTW

2 varianten op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Lengte
230 cm
Breedte
14 cm
Kies afmetingen
1 - 3 werkdagen
346 stuks
22,95
1 - 3 werkdagen
113 stuks
40,25
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Tweetonig composiet vlonderplanken

  • Montage met clips (geen zichtbare schroefkoppen)

  • Anti slip toplaag

  • 15 jaar garantie

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Composiet
Product type
Vlonderplank
Kleur
Grijs
Breedte
14 cm
Dikte
2,3 cm

Composiet Timmdek vlonderplank The Alps 2.3 x 14 cm Valley Mist

Met de composiet vlonderplanken van het merk Timmdek creëert u een fraaie duurzame vlonder die onderhoudsarm is. De terrasplanken in de serie The Alps hebben een fraaie houtstructuur en zijn tweetonig van kleur. Deze planken zijn in de kleur Valley Mist, dat een fraaie donkergrijze kleur is. Deze planken behouden, in tegenstelling tot echt hout, zijn kleur. Clips worden gebruikt om deze composiet vlonderplanken vast te zetten, er zullen geen schroefkoppen zichtbaar zijn na de montage.

Timmdek vlonderplank series

Timmdek heeft 3 verschillende soorten composiet terrasplanken ontwikkeld. Vlonderplanken uit de serie “The Rockies” hebben de allerbeste kwaliteit van de drie series en hebben een houtstructuur waardoor ze het uiterlijk hebben van een natuurlijke plank. Vlonderplanken uit de serie “The Alps” zijn een meer budgetvriendelijke keuze en lijken meer op een natuurlijke plank omdat ze uit twee kleuren bestaan. Indien u een composiet vlonder wilt met groeven, dan is de serie “The Andes” meer geschikt. Op de series “The Alps” en “The Andes” wordt 15 jaar garantie gegeven.

Duurzame composiet terras

Geen enkele boom is gekapt om deze vlonderplanken te produceren. Deze composiet terrasplanken zijn van 95% gerecyclede en teruggewonnen materialen gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van HDPE (High Density Polyethylene). De planken zijn hierdoor erg duurzaam. Ook kunnen deze vlonderplanken de hoogste UV-index van direct zonlicht weerstaan en zijn ze waterafstotend. Bij een zwembad, meer of vijver kan een vlonder van deze planken prima geplaatst worden. Een anti-slip toplaag zorgt ervoor dat je niet snel uitglijdt op deze planken en daarnaast splinteren deze niet.

Onderhoudsarm terras

Een vlonder van composiet terrasplanken van het merk Timmdek heeft weinig onderhoud nodig. Eventueel vuil kan eenvoudig weggehaald worden met een natte doek en wat zeep. Ook zult u weinig last hebben van schimmels en insecten in de planken. Hier zijn de terrasplanken goed tegen bestand.

Composiet vlonderplanken

In deze vlonderplanken zitten geen holkamers. Hierdoor zijn de terrasplanken wel iets zwaarder in gewicht, maar zijn ze ook steviger. Deze terrasplanken zijn 2,3 cm dik, 14 cm breed en is verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Liever een ander patroon op de terrasplank? Wellicht is de serie The Rockies of The Andes iets voor u.

Montage composiet terras

Deze composiet vlonderplanken worden gemonteerd met clips van Timmdek. Deze clips worden aan onderbalken vastgeschroefd. Dit zorgt voor een strak terras zonder zichtbare schroefkoppen. Per m2 zijn circa 21 clips en schroeven nodig.