Logo Gadero
service

Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog

Productnummer
GY7512
Inclusief popnagels
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
corten_staal_hoekstuk_56_cm_hoog
hoekstuk_cortelstaan_15_cm
borderrand_cortenstaal_3

67,95

incl. BTW

30 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
15 cm
Hoogte
56 cm
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Hoogwaardig en duurzaam Cortenstaal

  • Na circa 6 weken een mooie roestkleur

  • Voor verhoogde border of plantenbak op maat

  • Inclusief bevestigingsmateriaal

  • Zelf nog te vouwen

Specificaties

Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Lengte
15 cm
Dikte
0,15 cm
Hoogte
56 cm

Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog

Combineer uw cortenstalen borderrand met deze luxe A-kwaliteit hoekstukken van 56 cm hoogte. Deze hoekstukken maken het gemakkelijker om uw border af te maken. Deze stukken gebruikt u voor het maken van een hoek in uw borderrand. Het staal is erg duurzaam en heeft een mooie rustieke uitstraling. Dit maakt het Cortenstaal erg geliefd. Werk uw border of oprit netjes af met Cortenstalen randen en hoekstukken. Stapel en verbind de hoekstukken om er luxe plantenbakken van te maken.

De verbindingsstukken zijn van duurzaam Cortenstaal en hebben een luxe roestbruine kleur. Wanneer deze hoeken geleverd worden hebben ze een speciale zwarte coating, dat na circa 6 weken veranderd in de bekende roestkleur.

Cortenstalen hoekverbinding

Met deze cortenstalen hoekstukken maakt u eenvoudig hoeken in uw borderrand. De stukken hebben een afmeting van 56 cm hoogte, 1.5 mm dikte en hebben een breedte van 25 cm. Verbind de hoekstukken aan de borderranden en maak er zo een aaneengesloten geheel van. In het midden van het Cortenstaal stuk zit een vouwlijn. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig de verbindingsstukken kunt vouwen. Hierdoor kunt u uw border extra strak afwerken. U kunt het Cortenstaal ook gebruiken op zowel harde als zachte grond.

Montage tips

Monteer de Cortenstalen hoekverbindingen eenvoudig. De hoeken zijn al voorgeboord en hoeft u niet met schroeven te monteren. Voordat u begint met monteren is het aan te raden om de hoeken op de juiste plekken te leggen. Vervolgens kunt de de rechte stukken of ander hoekstuk er zo dicht mogelijk op zetten. Daarna kunt u het geheel aan elkaar monteren. Doe dit met de meegeleverde popnagels.

Combineer het Cortenstalen verbindingsstuk met de borderrand van 56 cm hoogte. U vind het product bij de bijbehorende producten.

Bijbehorend bij dit product