Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog

Productnummer: GY7512 Inclusief popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |  

Voor- en nadelen van Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog

  • Hoogwaardig en duurzaam Cortenstaal
  • Na circa 6 weken een mooie roestkleur
  • Voor verhoogde border of plantenbak op maat
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Zelf nog te vouwen

Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog

Combineer uw cortenstalen borderrand met deze luxe A-kwaliteit hoekstukken van 56 cm hoogte. Deze hoekstukken maken het gemakkelijker om uw border af te maken. Deze stukken gebruikt u voor het maken van een hoek in uw borderrand. Het staal is erg duurzaam en heeft een mooie rustieke uitstraling. Dit maakt het Cortenstaal erg geliefd. Werk uw border of oprit netjes af met Cortenstalen randen en hoekstukken. Stapel en verbind de hoekstukken om er luxe plantenbakken van te maken.

De verbindingsstukken zijn van duurzaam Cortenstaal en hebben een luxe roestbruine kleur. Wanneer deze hoeken geleverd worden hebben ze een speciale zwarte coating, dat na circa 6 weken veranderd in de bekende roestkleur.

Cortenstalen hoekverbinding

Met deze cortenstalen hoekstukken maakt u eenvoudig hoeken in uw borderrand. De stukken hebben een afmeting van 56 cm hoogte, 1.5 mm dikte en hebben een breedte van 25 cm. Verbind de hoekstukken aan de borderranden en maak er zo een aaneengesloten geheel van. In het midden van het Cortenstaal stuk zit een vouwlijn. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig de verbindingsstukken kunt vouwen. Hierdoor kunt u uw border extra strak afwerken. U kunt het Cortenstaal ook gebruiken op zowel harde als zachte grond.

Montage tips

Monteer de Cortenstalen hoekverbindingen eenvoudig. De hoeken zijn al voorgeboord en hoeft u niet met schroeven te monteren. Voordat u begint met monteren is het aan te raden om de hoeken op de juiste plekken te leggen. Vervolgens kunt de de rechte stukken of ander hoekstuk er zo dicht mogelijk op zetten. Daarna kunt u het geheel aan elkaar monteren. Doe dit met de meegeleverde popnagels.

Combineer het Cortenstalen verbindingsstuk met de borderrand van 56 cm hoogte. U vind het product bij de bijbehorende producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Corten staal hoekstuk roestkleur 40 cm Luxe Corten Staal Hoekstuk 56 cm Hoog Inclusief popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |   Op voorraad
€ 84,95 Per stuk incl. BTW