Logo Gadero
service

Luxe Borderrand Corten Staal 24 cm hoog, 216 cm lang, 2 mm dik - Flexibel

Productnummer
GY7503
Inclusief bevestigingsmateriaal
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
corten_staal_border_24cm_hoog_sfeer
borderrand_cortenstaal_40cm
corten_staal_border_24cm_sfeer
borderrand_cortenstaal_3
borderrand_corten_staal
borderrand_staal

93,75

incl. BTW

44 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
216 cm
Hoogte
24 cm
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoogwaardig staal met speciale corten staal behandeling

  • Mooie, oude look (Binnen 6 weken roestkleur), ook voor ronde vormen maken

  • Voor afsluiting grind of voor verhoogde border maken

  • Geleverd met bevestigingsmateriaal

Specificaties

Gewicht
7,35 kg
Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Lengte
216 cm
Dikte
0,2 cm
Hoogte
24 cm

Luxe Borderrand Corten Staal 24 cm hoog, 216 cm lang, 2 mm dik - Flexibel

Zeer complete set borderranden van A-kwaliteit Cortenstaal nu hier te koop voor de laagste prijs en maar liefst 24 cm hoog! Deze strips voor het maken van een Corten staal border hebben een afmeting van 2 mm dik, 24 cm hoog en lengte 2.16. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van borders voor uw gazon, bestrating, split en grind of een verhoogde border. Hoogteverschillen worden namelijk zeer gemakkelijk opgevangen. Daarnaast is dit een ideale oplossing voor vijverranden, opritten en tuinpaden. Ook voor beton en asfalt is dit dé afscheidingsmethode. Ook voor ronde vormen maken, kunt u deze corten staal strips gebruiken. Bestel bijbehorende 90 graden hoekstukken desgewenst mee.

Let op! Om deze borderranden te plaatsen heeft u de verankeringsset nodig. Deze vindt u bij de bijbehorende producten.

Flexibele borderrand

Dit product, gemaakt in België, is zeer populair bij hoveniers, aannemers en architecten. De voordelen van deze borderrand is dat er snel en makkelijk curves zijn te vormen. Het materiaal is namelijk relatief flxibel en met de hand in iedere gewenste hoek te buiten. Daarnaast zijn er tevens perfect strakke lijnen te creeëren, werkt het voor elk type ondergrond en zorgt het voor een strakke en mooi uitziende afwerking.

Makkelijk te monteren

Deze A-kwaliteit Cortenstaal ijzeren kantafsluiting strips zijn geheel zonder piketpalen te monteren. U hoeft zelfs niet eens te boren dankzij de slimme vorm en meegeleverde pennen. De stalen randen zijn eenvoudig aan elkaar te monteren door middel van gaatjes en het meegeleverde bevestigingsmateriaal. De verbindings- en verankeringsmethode zorgt ervoor dat de borderrand gemakkelijk te installeren valt. Deze corten staal strips zijn 24 cm hoog.

Per stuk van 216 cm worden 3 verbindingspennen geleverd en de "koppelstukken" zijn al bevestigd, u hoeft de klinknagels enkel in de gaatjes te plaatsen en met een tang vast te zetten (popnagelen). Dit zorgt voor gemakkelijk hanteerbare borderranden, waarbij een kleine correctie weinig gevolgen heeft voor de tijd die u kwijt bent. Ook kunt u met zelftappende schroeven van 6,5 mm lengte de strips met elkaar verbinden. Grondnagels om de borderrand te plaatsen krijgt u standaard meegeleverd.

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om zijn roestkleurig bruin. Dit heeft te maken heeft te maken met het feit dat deze legering, wanneer het in contact komt met de buitenlucht, gaat oxideren aan de buitenkant. Onze borderranden worden dus met een speciale zwarte coating geleverd en na slechts 6 weken is deze zwarte kleur verdwenen waardoor de randen een prachtige roestkleurige uitstraling hebben. Dit zorgt ervoor dat dit product erg duurzaam is!

Wij leveren uitsluitend 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie. Let op, Cortenstaal is heel iets anders dan blank staal, blank staal roest binnen een jaar weg.

Bijbehorend bij dit product