Luxe Corten Staal Hoekstuk 40 cm Hoog

Productnummer: GY7511 Inclusief popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |  

Voor- en nadelen van Luxe Corten Staal Hoekstuk 40 cm Hoog

  • Duurzaam en luxe Cortenstaal
  • Na circa 6 weken een mooie roestkleur
  • Voor verhoogde border of plantenbak op maat
  • Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd
  • Zelf vouwen van hoekelement

Luxe Corten Staal Hoekstuk 40 cm Hoog

Bent u van plan om van Cortenstaal een borderrand te maken? Gebruik dan deze hoekstukken van A-kwaliteit Corten staal. Deze 40 cm hoge hoeken maken het gemakkelijker om uw border af te maken. Gebruik deze hoekstukken om een hoek in uw borderrand te maken. Het staal is erg geliefd vanwege de duurzaamheid en rustieke uitstraling. Gebruik Cortenstaal als afscheiding van uw border, oprit, tuinpad of gazon. U kunt deze hoekstukken ook stapelen en verbinden tot plantenbak.

De verbindingsstukken hebben een mooie roestbruine kleur. Het Cortenstaal heeft een speciale zwart coating dat na circa 6 weken verdwijnt en verkleurt in de bekende roestkleur. De mooie roestkleur geeft uw afscheiding een prachtige uitstraling.

Hoekverbinding Cortenstaal

Eenvoudig een hoek maken in uw borderrand doet u met deze Corten staal hoekstukken. De afmeting van de stukken zijn 40 cm hoog, 1.5 mm dik en zijn 25 cm breed. Maak een lange aaneengesloten border door de hoekstukken aan de borderranden te verbinden. Het cortenstalen deel heeft een vouwlijn in het midden zitten. Met deze voorgeperforeerde lijn kunt u eenvoudig het hoekstuk buigen. Dit zorgt voor een strakke afwerking. Deze stukken kunnen ook gebruikt worden op zowel harde als zachte grond.

Montage hoekstuk

De cortenstalen stukken zijn eenvoudig te monteren. U heeft geen schroeven nodig en hoeft de gaten niet zelf te boren, deze zijn al voorgeboord. Zet de hoeken op de juiste plek neer voor u begint met monteren. Zet vervolgens het volgende hoekstuk of rechte rand er zo dicht mogelijk tegenaan. Maak het geheel vervolgens aan elkaar vast met het verbindingsstuk. Doe dit met bijvoorbeeld popnagels. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Combineer dit hoekstuk met de 40 cm hoge borderrand van Cortenstaal voor een complete look. Zie bijbehorende producten voor de rand.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Corten staal hoekstuk roestkleur 40 cm Luxe Hoekstuk Cortenstaal 40 cm hoog Inclusief popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!   |   Op voorraad
€ 54,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!