#13 Dichte schutting maken van Zweeds rabat Potdekselplanken

Steeds meer mensen kiezen voor een geheel dichte schutting. Geen doorkijk en het dempt geluid van de buren in ieder geval iets. Met de zogenaamde Zweeds rabat potdekselplanken bouw je eenvoudig een dichte schutting, bekleed je een schuur of timmer je een achterwand van je terrasoverkapping. Wel even zorgen voor stevige palen (bijvoorbeeld Azobe hardhouten 7x7 palen om de 50 cm). Immers een geheel dichte schutting vangt veel wind. Voor meer montagetips bekijk de pagina potdekselen.

Extra brede planken
Populair zijn de extra brede 19 cm potdekselplanken. Deze zijn zowel in blank Lariks Douglas, Geïmpregneerd en dubbel zwart gespoten bij houthandel Gadero te koop. Vooral zwart Zweeds rabat is enorm populair. Kies altijd voor zwart gespoten planken, deze blijven ook jarenlang zwart. Even opgelet, Gedompeld zwart is goedkoper maar na een jaar al vergrijsd.

1 of 2 zijden bekleden
Wil je een schutting die aan beide kanten een gelijk aanzicht heeft? Dan bekleed je jou kant en de kant van de buren met deze potdekselprofielen. Dubbel bekleden dus. Hierdoor loopt de prijs wel op. Een alternatief vormen onze gleufpalen gevuld met stapelbare blokhutprofiel planken. Daarmee maak je eveneens een dichte schutting. Ook verkrijgbaar in betonnen sleufpalen gevuld met houten blokhutplanken.

Snelle bezorging bij je thuis
Wij bezorgen Zweeds rabat planken met bijbehorende palen en meer tuinhout snel bij je thuis in heel Nederland en Vlaanderen.