In deze categorie eikenhouten vindt u allerlei eiken balken en palen. Maak van eiken een houten overkapping of een luxe veranda. Eikenhout is niet voordelig, wel duurzaam en geeft uw tuin een unieke uitstraling. Let op, eiken kan buiten zwart uitslaan, dit doordat eikenhout looizuren bevat die soms uittreden. Ook kan Eiken scheuren vertonen. Dit hoort bij het karakter van deze houtsoort. U kunt hier diverse eikenhouten staanders, regels, balken en palen bestellen voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien bent u zeker van Thuiswinkel servicevoorwaarden en A-kwaliteit. Bekijk voor terrasoverkappingen maken ook de pagina Lariks douglas hout of overweeg staanders van hardhout. Combineer de Eikenhouten balken en palen met planken en rabatdelen van Eikenhout.

Overkapping van eikenhout maken voor weinig geld

Wilt u wel een overkapping met de uitstraling  van eiken, maar spreekt de prijs van eikenhout u minder aan? Dan hebben wij een slimme budget tip. Maak uw in het oog springende 15x15 cm palen en de zichtbare dakbalken van 50x150 of 70x200 mm eikenhout. De wanden maakt u bijvoorbeeld van onze zwarte potdekselplanken en het dakbeschot van lariks douglas vellingdelen. Zo heeft u wel een terrasoverkapping met de looks van eikenhout en bespaart u een hoop geld door voor de andere onderdelen een andere houtsoort te kiezen. Ook de boeidelen rondom kunt u van onze zwarte 22x200 mm planken maken. Bekijk ook onze klustips voor handige tips voor het bouwen met eikenhout.

Eiken heeft een unieke uitstraling, is duurzaam maar wel lastiger te verwerken dan Lariks Douglas hout. Ook bevat het scheuren en knoesten. Hier dient u rekening mee te hadden in uw keuze voor Eikenhout of een Lariks Douglas.

Een stoere robuuste pergola bouwen met eiken hout? Bekijk aflevering #70 van GaderoTV en ga direct aan de slag.  

Video eiken palen in schuur

U gaat ook binnenshuis aan de slag? Bekijk ook de pagina parket vloeren van eikenhout voor zowel lamelparket recht als visgraat vloeren voor binnen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode