Hoeveel palen u nodig heeft voor het bouwen van een schutting vindt u op deze pagina met schuttingen plaatsen tips. Hardhouten palen zijn bestand tegen grond en vochtige bodems. Bekijk ook piketpalen van 5x5 cm voor lichtgewicht constructies.

Het meest verkocht zijn de hardhouten palen 6x6x275 cm en 7x7x275 cm, tevens is de 300 cm variant populair. Voor schuttingen waar veel wind staat adviseren we de maat 7x7x300 cm te kiezen. Ook als u een geheel dichte schutting maakt, bijvoorbeeld van potdekselplanken, dan is het raadzaam dikke en lange palen te nemen, uw schutting moet immers veel gewicht en wind opvangen. Zoekt u een paal voor uw schutting? Wij staan u graag te woord, u kunt ons bellen of e-mailen.

Wat is het verschil tussen Azobe en Bankirai palen? Bankirai palen hebben minder last van trekken en zijn dus veel rechter (daarom Azobe altijd direct na ontvangst verwerken als eindproduct). Bankirai palen liggen qua prijs een behoorlijk stukje hoger dan Azobe, echter zijn Bankirai tuinpalen ook altijd geschaafd, dus niet splinterig. Azobe is zowel bezaagd als geschaafd verkrijgbaar. De duurzaamheid verschilt nauwelijks. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u