Monteer onze topkwaliteit Lariks Douglas palen op betonpoeren voor een luxe uitstraling of kies voor paalhouders indien u minder budget heeft en uw draagkracht dit toelaat. Wilt u bij de bouw van uw overkapping een overspanning maken van meer dan 3 meter, dan adviseren wij een extra staander paal te plaatsen.

Zorg ervoor dat de voet van uw Lariks Douglas staanders niet blijvend nat worden. Met bijvoorbeeld een betonpoer kunt u ervoor zorgen dat de onbehandelde palen weer droog kunnen waaien. Desgewenst kunt u de palen, balken en planken behandelen met Maxrelease kleurloos beits, hiermee vertraagt u het vergrijzen en verlengt u de levensduur van uw staander. 

Video Lariks Douglas aanbouw overkapping

Wist u dat... met een eenvoudige handzaag lariks douglas palen eenvoudig in te kepen zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld uit een 15x15 cm paal een inkeping maken van 5 cm diep en 15 cm hoogte om zo een 5x15 cm balk hier in te plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar staat optisch ook mooi. 

Bestel uw bouwhout om zelf een lariks douglas overkappingen maken, nu bij de grootste houthandel van Nederland. Kies uit glad geschaafde palen zonder splinters of de iets ruige bezaagde staanders. De meeste verkochte maten zijn 12x12 cm bezaagd en 14,5x14,5 cm glad geschaafd Lariks Douglas hout.

Wilt u zelf niet zagen en liever werken volgens een kant-en-klare bouwtekening? Een prefab lariks douglas overkapping, houten prieel of aanbouw veranda van hout of aluminium is dan wellicht iets voor u.

Bekijk ook onderstaande video over een lariks houten veranda bouwen met een polycarbonaat platen dakbedekking. 

U kunt met Lariks Douglas ook een palenwand maken:

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u