15% korting op alle blokhutten van Karibu Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Kinderhuisje

U wilt uw zoontje of dochtertje een eigen houten kinderhuisje geven in de tuin? Daar krijgt u geen spijt van. Kinderen krijgen geen genoeg van hun eigen speelhuisje voor buiten. Van een simpel houten kinderhuisje maken kinderen een hut om uren lang te spelen. Kies bij Gadero uit kinderhuisjes met glijbaan, hoge boomhut varianten op palen of met veranda. Ook kunt u gaan voor een simpel goedkoop speelhuisje met 1 deur en 1 raam voor buiten. Wij leveren alle houten speelhuisjes onder Thuiswinkel servicegaranties bij u thuis in Nederland en België. Let op, voor speelhuisjes geldt speciaal vervoer voor kwetsbare materialen en daardoor vaste bezorgkosten. 

Houten kinderhuisjes zijn een soort mini-tuinhuisjes voor kinderen. Vergelijke diverse modellen en maten in onze webshop. Kies speelhuisjes met glijbaan of koop de luxe varianten met veranda. Ook de boomhut speelhuisjes op palen zijn erg in trek. Ontdek het gemak van online kopen op gadero.nl.

Kinderen maken van houten speelhutten hun eigen ijssalon, hut, winkeltje of restaurant. Met simpele accessoires als plastic ijshoorntjes, plastic bestek of keukentje of ander buitenspeelgoed geeft u uw kinderen enorm veel plezier in het buiten spelen. In een houten kinderhuisje zijn kinderen bovendien beschermt tegen de zon, ideaal bij heet weer. Zet uw speelhut bij voorkeur in de schaduw. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode