Logo Gadero
service

Hoge Houten Speelhuisje Voldemort 120 x 240 cm

Productnummer
DE112999
Prefab speelhuisje
speelhuisje_voldemort
40x0127_16_p01
voldemort_40
Per stuk

393,95

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Diepte
204 cm
Breedte
120 cm
Hoogte
293 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voor lange glijbaan van 3 meter

  • Met overdekt plateau met uitzicht

  • Geïmpregneerd hout met erkent keurmerk

  • Glijbaan apart bijbestellen

Specificaties

Gewicht
335 kg
Materiaal
Hout
Houtsoort
Grenen
Kleur
Houtkleur
Breedte
120 cm
Diepte
204 cm
Hoogte
293 cm

Hoge Houten Speelhuisje Voldemort 120 x 240 cm

Bent u opzoek naar een trendy houten speelhuisje op palen met veranda en afdak? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Gadero heeft een zeer compleet houten speeltoestel van het merk Tuindeco in het assortiment. Speelhuisje Voldemort wordt geleverd in geïmpregneerd 16mm dik grenen planken en met 4 stevige staanders inclusief schoren. Speeltoren Voldemort is uit te breiden met een glijbaan in verschillende kleuren en speelgarnituur!

Houten speelhuisje Voldemort is 120 cm breed, heeft een diepte van 204 cm en een nokhoogte van 293 cm. Voldemort is gemaakt van 16mm dik grenenhout en wordt geleverd inclusief dakleer, houten vloer, bevestigingsmaterialen. Bestel 4 grondankers en ca 6m2 valtegels bij uw order, deze vindt u bij de bijbehorende producten.

De glijbaan die bij dit huisje past is de 300 cm glijbaan. Deze is te bestellen in verschillende kleuren. Kijk bij de bijbehorende producten voor de mogelijkheden.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd. Ons advies is om uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor >blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.

Zorgvuldige bezorging speelhuisjes in Nederland en België

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.