Logo Gadero
service

Houten speelhuisje met glijbaan op palen en met veranda Camilla 177 x 184 x 210 cm

Productnummer
SK18107
Speelhuisje met glijbaan
houten_speelhuisje_camilla_glijbaan
houten_speelhuisje_camilla_hout_deur_trap
houten_speelhuisje_camilla_raam_plantenbak
Per stuk

587,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Diepte
177 cm
Breedte
184 cm
Hoogte
210 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Houten speelhuisje voorzien van blauwe 1,2 meter babyglijbaan en handgrepen

  • Speelhuisje van A-merk Swingking met erkent keurmerk snel geleverd

  • Kinderen van 3-8 jaar vermaken zich uren in hun eigen huisje

  • Binnen een week bezorgt in Nederland en Belgie

  • Niet geschikt voor kinderen van 8+

Specificaties

Materiaal
Hout
Houtsoort
Naaldhout
Kleur
Houtkleur
Breedte
184 cm
Diepte
177 cm
Hoogte
210 cm

Houten speelhuisje met glijbaan op palen en met veranda Camilla 177 x 184 x 210 cm

Wenst u een solide houten speelhuisje op poten voor uw kleine kinderen? In houten speelhuisje Camilla zullen uw kinderen zich uren vermaken. Dankzij het raam en te openen deur maken ze hier hun eigen speelplaatsje van. Dit houten kinderhuisje op palen van 177 x 184 cm vergt bovendien maar een beperkt aantal vierkante meters van uw tuin. Ook kunt u dit speelhuisje van geïmpregneerd hout gebruiken voor het opslaan van buitenspeelgoed in de winter en avonduren.

Dit houten speelhuisje Camilla in de vorm van een boomhut is hier te koop voor een aantrekkelijke prijs, bezorging in Nederland en België is daarbij geen probleem.

Kinderen vermaken zich uren met dit speelhuisje. Bovendien is de prijs aantrekkelijk en is het kinderhuisje helemaal compleet. Voor extra speelplezier voor kleine kinderen van 4-5 jaar kunt u de veranda nog uitbreiden met een verrekijker, speeltelefoon of stuurwiel.

Zorg bij vooral kleine kinderen wel voor toezicht, het is immers een relatief hoog speelhuisje.

Veilig plaatsen van uw houten 'boomhut' is een must

Wij leveren speeltoestel Camilla met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Voor dit houten huisje is circa 20m2 nodig van uw tuin. Zorg voor een vlakke ondergrond en plaats het huisje met 4 grondankers aan elke staander.

Onderschat de grondankers (niet standaard meegeleverd) niet, zeker op plekken waar veel wind staat sterk aanbevolen, deze draait u eenvoudig in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem en rondom het kinderhuisje legt u rubberen valtegels voor extra demping. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels op een zandbed. Eventueel kunt u ook werken met kunstgras.

Schroef de deurlijst en raam alleen aan de onderkant vast, dus nooit aan uw wanden.

Speciale bezorgdienst voor houten speelhutten in Nederland en België

Houten speelhuisjes met glijbaan op palen en met veranda zijn best wel kwetsbaar om te vervoeren. Wij bezorgen deze Swingking houten speeltoestel Camilla daarom met speciale vervoerbusjes met 2 personen in heel Nederland en België. Zo komt uw hout en accessoires veilig en onbeschadigd aan. Wij bezorgen speelhuisje Camilla binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Bestel circa 6m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van (jonge) kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Voor onze speelhuisjes gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de kinderhuisjes van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.

Behandelen, blank of in kleur

Dit speelhuisje wordt onbehandeld geleverd. We raden uw speelhuisje met onze Embalan of Embadecor >blokhut beits te behandelen. Kies uit een blank aflakken of verf uw kinderhuisje in een vrolijke kleur.