Houten Dubbele schommel Bernedette 290 x 220 x 220 cm met 2 schommelzitjes

CE Keurmerk

Productnummer: SK18088   |   Schommel set, alles reeds op maat gezaagd

€ 159,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Dubbele schommel Bernedette 290 x 220 x 220 cm met 2 schommelzitjes

  • Inclusief 2 kunststof schommelzitjes en bijbehorende bevestigingsmaterialen
  • Dubbele schommel van Swingking met CE-Keurmerk binnen een week bezorgt in Nederland en België
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Snel te plaatsen dankzij "smart" prefab stalen koppelstukken voor rondhout
  • Geschikt voor tuinen vanaf 24m2

Houten Dubbele schommel Bernedette 290 x 220 x 220 cm met 2 schommelzitjes

Deze dubbele schommel van Swingking is ideaal voor gezinnen met 2 kinderen. Dit rondhout speeltoestel leveren we met 2 kunststof schommels. Deze prefab speeltoestel Bernedette van glad geschaafd hout wordt geleverd met prefab stalen koppelstukken met bouten en ophangogen voor de schommel zitjes. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde accessoires bij deze dubbele schommel zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Eenvoudig te plaatsen, dankzij de slimme ijzeren verbindingsstukken

De metalen koppelstukken maken het plaatsen van dit schommeltoestel eenvoudig. De stalen hoekverbindingen zorgen zonder nadenken al voor de juiste schuinte van de staanders en maken het plaatsen van de horizontale ligger simpel en snel te klaren. 

Varieer met de speelitems

Deze prefab dubbele schommel Bernedette wordt zeer volledig geleverd. U kunt op de plek van de schommelzitjes echter ook een extra (baby)schommelzitje, meegroeistoel, boksbal, autoband of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo hebben uw kinderen nog langer lol van uw houten speeltoestel. 

Veilig schommelen, bestel ook

Deze dubbele schommel is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Voorzie de staanders altijd van grondankers, deze kunt u naast een houten paal in de grond draaien en vervolgens met een bout vastzetten. Plaats op de bodem onder uw schommelset rubberen valtegels voor extra demping bij een val.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 10m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden.

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten schommel met speciaal tweemansvervoer in heel Nederland en België. Wij bezorgen binnen een week, een dag voor de levering ontvangt u een sms-je.

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair dubbele schommel van hout Houten Dubbele schommel Bernedette 290 x 220 x 220 cm met 2 schommelzitjes CE Keurmerk   |   Schommel set, alles reeds op maat gezaagd Ruim op voorraad
€ 159,95 per stuk incl. btw