Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd 888 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE81022   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Aangepaste levertijd Momenteel niet leverbaar

€ 9.138,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 194,20 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 9.138,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd 888 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd 888 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd 888 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe en ca. 9 meter brede kapschuur met dichte zwarte wanden, overkapping en dubbele tuinberging van Lariks Douglas? Deze moderne Bergen L type 12 Lariks Douglas kapschuur van 888 x 306 x 281 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas kapschuur wordt standaard geleverd met dichte zwarte potdekselwanden en dubbele tuinberging inclusief uitzetraam, enkele dichte deur en dubbele deur van onbehandeld Lariks Douglas hout. Met deze fraaie en luxe kapschuur met overkapping en dubbele tuinberging combinatie heeft u niet alleen vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen, u kunt ook heerlijk genieten van het buitenleven en van uw tuin.

Afmetingen

Overkapping Bergen L type 12 van ca. 9 x 3 meter van geschaafd Lariks Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze royale en luxe geschaafd Lariks overkapping met zwarte achterwanden en 2 bergingen, waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd, is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver.

De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.06 meter, de breedte is 8.88 meter en de hoogte is 2.81 meter. De achterwand is voorzien van zwarte potdekselwanden, die kunnen worden opgebouwd met zwarte potdeksplanken en het meegeleverde regelwerk. Deze luxe Lariks kapschuur is opgedeeld in een tuinberging van ca. 2 x 2 meter met dichte enkele deur, een tuinberging van ca. 2 x 2 meter met dubbele deur en uitzetraam en een overkapping van ca. 4 x 2 meter. Deze luxe kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 852 x 222 cm. De vrije doorgangsmaat aan de voorkant van deze overkapping tussen de staanders bedraagd 198 cm.

De tuinbergingen van Bergen L type 12 bestaat uit zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met enkele dichte deur, dubbele deur en uitzetraam van onbehandeld Lariks Douglas hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam is 77 cm breed en 112 cm hoog en wordt door roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Dit zeer complete Lariks Douglas bouwpakket bestaat uit 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de kapschuur bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Kapschuur Bergen L type 12 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125mm breed. 

Montagetips

Monteer de 10 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Betonpoeren zijn in diverse soorten ook als extra optie hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de zwarte potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van geschaafd Lariks Douglas van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, als basis tuinverblijf zonder en met dichte wanden of met een enkele tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderdaan deze pagina of onder de categorie kapschuren.

Liever maatwerk? 

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd - Zwarte Wanden Kapschuur Bergen L type 12 Lariks Douglas Geschaafd 888 x 306 x 281 cm - Zwarte Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 9.138,95 Per stuk incl. BTW