Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE80132   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Momenteel niet leverbaar

€ 11.413,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 11.413,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden

  • Snel en eenvoudig op te bouwen, alles reeds op maat gezaagd
  • Inclusief schoren, bouwtekening en ijzerwaren
  • Glad geschaafde 145 x 145 mm staanders
  • Luxe dak van glad geschaafde 18 mm vellingdelen
  • Exclusief fundering en dakbedekking

Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden

Kies voor deze Bergen XL kapschuur van bijna 10 meter breed als u op zoek bent naar een ruime en luxe kapschuur. Deze trendy overkapping heeft een dichte achterwand en een grote bergruimte. Het glad geschaafde Lariks Douglas zorgt voor een mooie zachte look in uw tuin. Deze ruime Bergen XL kapschuur heeft een afmeting van 989 x 452 x 326 cm en is gemaakt van hoog kwaliteit Lariks Douglas hout. Al het hout is voorgezaagd en daarmee is u een hoop werk uit handen genomen. De standaard levering van deze Kapschuur bergen XL is inclusief onze zwarte potdekselplanken, uitzetraam, tuinberging, dubbele deur en 70 cm hoge veranda hekken. Deze overkapping zorgt ervoor dat u heerlijk van het buitenleven in uw tuin kan genieten in combinatie met veel bergruimte voor uw tuinbenodigdheden.

Verder kijken:  Kapschuur ca. 9m breed

Afmetingen Lariks Douglas overkapping

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen XL type 8 met zadeldak is 4.52 meter, de breedte is 9.89 meter en de hoogte is 3.26 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren van Lariks. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 952 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 298 cm, zowel aan de voorkant en zijkant. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dit buitenverblijf is aan de achterkant dicht, zo zit u heerlijk beschut. De wanden voor de achterkant van de overkapping van ca. 6 x 3 meter en voor de gesloten tuinberging van ca. 3 x 3 meter zijn van onbehandeld en opgebouwd met zwarte Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de Lariks potdekselwanden worden standaard meegleverd.

De houten berging van ca. 298 cm breed en 298 cm diep is volledig afgesloten met zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met een dubbele deur van onbehandeld vuren hout inclusief stelkozijn, beslag en cilinderslot.

Let op! Voor een meerprijs kan de enkele dichte deur ook geleverd worden in Lariks Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de enkele dichte deur voor de berging wilt meebestellen in Lariks Douglas hout.  

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen type 8 met achterwand en tuinberging van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen van ca. 9 x 4 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset PVC 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset vuurverzonken van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 8 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de zwarte potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte blanke wanden, als basis overkapping zonder wanden of met geheel gesloten wanden inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Liever maatwerk? 

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Deze kapschuur hebben wij van type 1 t/m 13 dus voor ieder wat wils. Bent u er nog niet helemaal uit welk type Bergen u wil? Kijk dan op de overzichtspagina van de kapschuren Bergen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwarte wanden en berging inclusief enkele dichte deur (onbehandeld vuren) Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden Kapschuur Bergen XL type 8 Lariks Douglas Geschaafd 989 452 326 cm - Zwarte Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 11.413,95 Per stuk incl. BTW