Opsluitband 10 x 20 x 100 cm Grijs

Productnummer: EX70505-Grijs Betonbanden kantopsluiting   |   10 cm dikte

Voor- en nadelen van Opsluitband 10 x 20 x 100 cm Grijs

  • Geschikt voor zware bestrating
  • Breekt bijna niet
  • Lastig te tillen

Opsluitband 10 x 20 x 100 cm Grijs

De Excluton betonbanden zijn per stuk verkrijgbaar en van hoogwaardige kwaliteit beton. De opsluitbanden in de maat 10 x 20 x 100 cm grijs of zwart zijn hier voor de beste prijs te koop. Bestel meteen overige toebehoren, sierbestrating en tuinhout mee zodat u met een compleet pakket aan de slag kunt in uw tuin!

Waarom kantopsluitingen?

Deze betonband ofwel opsluitband van 10 cm dikte is bedoeld om uw oprit bestrating aan de zijkanten te ondersteunen tegen verzakkingen. Deze zware betonbanden van 10 cm dik en 20 cm hoog zorgen ervoor dat uw opritstenen op zijn plaats blijven liggen en aan de zijkanten niet verzakken. Wij adviseren om de bovenzijde van deze 10x20x100 cm betonbanden 2 cm lager te plaatsen dan de bestrating. Deze Excluton betonnen opsluitingen hebben een visbek aansluiting, die de opsluitbanden met elkaar kunnen verbinden.

Maak uw bestelling compleet

Bestel deze betonbanden voor opritten samen met opritstenen zoals waaltjes, dikformaat stenen of Abbeystones (minimaal 6 cm dik). Zoekt u nog een handige uitleg over het aanleggen van uw oprit. Lees hier tips voor oprit aanleggen


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
opsluitband 10 x 20 Grijs Opsluitband 10 x 20 x 100 cm Grijs Betonbanden kantopsluiting   |   10 cm dikte Op voorraad
€ 7,95 Per stuk incl. BTW